Find us on Google+ Blugii boyfriend la moda in aceasta toamna - imbracaminte

Blugii boyfriend la moda in aceasta toamna

În multe cazuri îmbrăcămintea de bărbaţi ne place, dar nu avem curajul să o folosim şi noi în garderoba proprie. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce multe femei din ziua de azi împrumută accesorii de la bărbaţi, trebuie să ştii că acestea au curajul să o fac, nu le pasă de ceea ce cred alţii despre ele şi asta ar trebui să faci şi tu, chiar acum.

Cu siguranţă odată ţi-a plăcut cămaşa unui bărbat sau poate jeanşi şi câte şi mai câte. Dacă te-ai decis să împrumuţi ceva de la bărbaţi cu siguranţă nu o să-ţi fie greu să faci combinaţii, astfel încât să ieşi în avantaj. Ultima modă, defapt ultima piesă din garderoba de la un bărbat pe care am „împrumutat-o” noi femeile, este ceva mai dedicat bărbaţilor, dar am avut curajul să o facem. Este vorba de blugii boyfriend. De ce am făcut-o? Pentru că sunt la modă şi sunt foarte confortabili, tocmai de aceea în sezonul acesta se potrivesc de minune.

boyfriend

Principalele piese cu care poţi asorta blugii boyfriend sunt: o cămaşă albă, pulover cu o mărime în plus şi o pereche de tenesi de o culoare închisă. Aceasta este o ţinută pe care poţi să o adopţi într-o zi frumoasă. Iar dacă vrei să faci alte combinaţii, atunci poţi adopta un stil mai casual, adică o pereche de pantofi cu toc înalt, bluză tricotată şi de ce nu, un palton.

Iar dacă tocmai trebuie să te îmbraci elegant pentru o ieşire în oraş: blugii boyfriend împreună cu o cămaşă colorată se potriveşte perfect, aici este de notat să foloseşti culori cât mai deschise. Sunt mii de moduri în care poţi asorta aceşti blugi boyfriend cu alte accesorii din garderoba ta. Iar la partea de încălţăminte poţi să foloseşti orice, chiar şi pantofii prietenului tău.

Mai multe despre moda gaesti pe fitfashion.ro

Comments are closed.

Blugii boyfriend la moda in aceasta toamna