BRASIL. Maxim Belciug si luxurianta sa chitara @ Infinitea

Luni, 15 iulie, ora 20.00, pe terasa ceainariei Infinitea, in acordurile luxuriantei ghitare a lui Maxim Belciug

E Heitor Villa-Lobos – el singur un univers deplin – si o intreaga pleiada de stiluri cu nume exotice: chôros, modinha, maxixe, jongo, batuque, baião, frevo. in felul sau, e muzica tuturor muzicilor.

Ceainaria Infinitea se afla in str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7

Muzica Braziliei inseamna mult mai mult decat ritmul carnavalesc de samba. E muzica miturilor care canta, muzica fructelor contradictorii, muzica culorilor calde, a bucuriilor vietii, a selvei adanci, a valurilor pe nisip, a spiritelor ample cu trairi firesti.

 

maxim_belciug_15iul
Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni romani de astazi si totodata unul dintre putinii care si-au asumat un act artistic bazat pe darnicie si sinceritate. Discret ca persoana, dar expresiv pana la nastrusnicie ca muzician, chitaristul abordeaza un repertoriu eclectic, adesea intr-un stil personal. Trece cu maiestrie de la Bach la muzica latino-americana, de la Scarlatti la ritmuri de tarantela si de la valsuri rusesti la cadente de flamenco, strunindu-si chitara sa caute mereu muzica pura, vie si plina de culoare. Astfel, aparitiile sale in concert se bucura intotdeauna de farmecul special al muzicii facute cu suflet.

Ceainaria Infinitea se afla in str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni).
Rezervarile se fac exclusiv telefonic, la 0723 175 300.

Comments are closed.

BRASIL. Maxim Belciug si luxurianta sa chitara @ Infinitea