Bubbles Cofre

Daca v-ati intrebat vreodata de ce Bubbles  Cofre e gol, explicatii ar fi mai multe. Catorva dintre ele le-am dat eu de cap in seara asta, la un final de plimbare in urma careia am decis sa imi odihnesc oasele intr-un chaise longue confortabil, ca macar de atata lucru ai parte pe bd. Decebal.

Prima cred ca ar fi ca sa nu se dezica, pentru ca rareori o afacere care porneste prost se mai drege, daca nu e schimbat conceptul din radacina. Iar radacina s-a depreciat chiar, putin, daca ne referim la ospatarii cei noi din vechea locatie, acum redenumita. Managerul insa m-a invitat, si eu m-am dus. Poate trebuia sa ma duc atunci, ca or fi avut vreo 2-3 luni de glorie. Sau or fi vandut intre timp, cine mai stie…

La 21.45, bucataria de la Bubbles Cofre era inchisa, meniul fiind dealtfel foarte imbietor cu de toate, salate, bruschette, prajituri… tot ce-i mai prost de ingurgitat la ceas de seara. Dupa o zi in care (iar) am uitat sa mananc, asa imi veneau de bine niste bruschette cu spanac si mozarella (n-am mai mancat pana acum, dar sunt bune sigur), incat a trebuit sa ma multumesc cu singura prajitura disponibila, ca la prajituri nu se-nchisese. Un tortulet, dealtfel, foarte bun, cu ciocolata, mere si scortisoara, servit langa o cupa de inghetata. Infiorator de calorios, dar asta este, iei ce-apuci cand ti-e foame.

Nu la capitolul asta pacatuieste insa Bubbles Cofre.  Au probleme majore cu personalul, complet dezinteresat de soarta celor doua mese de pe terasa, si mult mai prins de discutii intre ei. Bine… cand e atat de gol, ti se face lehamite, si totul se misca lent, inteleg si eu mecanismul. Dar nici nu vor castiga mai multi clienti, in felul asta.

Plus ca am ascultat house tot timpul. Vreo 3 ore de house. In surdina, ce-i drept, dar boxele sunt asezate strategic, sa “imbrace” in sunet cam fiecare masa de pe terasa. Cafeaua e ok, nu e buna, e baubila. M-am intalnit cu mult mai bune.

Una peste alta, cu indulgenta, 7. Daca stiti locul, ziceti si voi. Poate o sa mai merg o data pentru bruschettele alea. Le-am pus in poza, ca sa nu uit.
Trebuia sa intreb intre ce ore.

 

Bubbles  Cofre

B-dul. Decebal, nr.25-29 (in Olympia Tower)

2 Comments

  1. Invitatii de nunta spune:

    Bruschettele alea arata genial..mi-ai facut pofta 🙂

  2. Laurentiu spune:

    @ Invitatii de nunta: Asa e…arata mai mult decat bine. Norocul meu este ca am mancat acum 15 minute..

Bubbles Cofre