Find us on Google+ Bucharest Fashion Week 2011 - moda

Bucharest Fashion Week 2011

Trecerea la sezonul primavara-vara este marcata de Bucharest Fashion Week 2011, cel mai important si grandios eveniment de moda din Romania. Intre 4-7 mai, la World Trade Center va avea loc cea de-a 15a editie a acestui eveniment.

In acest an veti avea parte de o editie pentru care se pregatesc peste 30 de colectii: designerii romani care s-au consacrat pe podiumul Bucharest Fashion Week (Catalin Botezatu, Ersa, Mihai Albu, Laura Olteanu si Clara Rotescu), tineri designeri cu merite deosebite la universitatile de arte la care au studiat sau mari branduri internationale invitate special, cu totii vor pune in scena 4 zile de moda la superlativ.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial

Pentru ca o editie a Bucharest Fashion Week nu poate trece fara a aduce o inovatie, de data aceasta organizatorii pregatesc 2 surprize. In premiera, concursul Fashiontv Model Awards se va desfasura cu participare internationala: 25 de fete frumoase, din 20 de tari, vor concura pentru titlul care le poate trimite in marea finala a Fashiontv Model Awards, ce va avea loc in decembrie, in Bangkok.

Mai mult decat atat, la Bucharest Fashion Week 2011 va avea loc o expozitie de arta, cu exponate extrem de valoroase: tablouri semnate de pictori renumiti, sculpturi si bijuterii unicat, expozitie realizata cu sprijinul companiei Diamond. Cu aceasta ocazie vor fi premiati tinerii artisti plastici cu cele mai bune performante. Imagini de la expozitie si de la festivitatea de premiere vor fi transmise in cadrul rubricii F Art, in peste 200 de tari.

Ama Fashion

Cu ocazia celor 14 ani de Fashiontv, in premiera in Romania, Bucharest Fashion Week 2011 va fi filmat in 3D. Fashiontv este mandra sa anunte ca testele pentru lansarea acestui nou serviciu se desfasoara cu succes si ca din vara acestui an se va lansa oficial FTV H3D. Lumea modei si top modelele sale vor arata fabulos in noile reportaje 3D. Insusi Roberto Cavalli a salutat debutul erei FTV 3D intr-un interviu in exclusivitate.

Data: 4-7 mai

Bucharest Fashion Week 2011

World Trade Center, Bucuresti

Mycloset.ro

Comments are closed.

Bucharest Fashion Week 2011