“Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera

Noul an vine cu multe productii cinematografice, printre care si musicalul “Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera, pe care il veti putea viziona din 14 ianuarie 2011.

“Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera este un film electrizant despre aspiratii implinite in lumea showbiz-ului, un film stralucitor care da o noua culoare si o noua imagine filmului de divertisment.

Ali (Christina Aguilera) este o tanara cu o voce senzationala, care viseaza sa devina cineva pe scena muzicala. Incepe ca ospatarita in localul Burlesque, convingand-o cu vorbe dulci pe Tess (Cher) ca poate fi un bun angajat. Urmarind in fiecare seara spectacolele de revista, Ali este fascinata de costumele deocheate si coregrafia indrazneata, reusind sa invete pe de rost toate numerele de la Burlesque.

Cu ajutorul unui director artistic inteligent si totodata sensibil (Stanley Tucci), Ali reuseste sa-si croiasca drumul catre lumina scenei, readucand The Burlesque Lounge pe culmile gloriei din nou.

Musicalul Burlesque cu Cher si Christina Aguilera a primit doua nominalizari la premiile Globul de Aur 2011, pentru cel mai bun film (comedie/musical) si pentru cel mai bun cantec original.

Regie: Steven Antin
Distributie: Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell, Stanley Tucci, Ana Cumming, Peter Gallagher, Eric Dane

Data: 14 ianuarie 2011

“Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera

Comments are closed.

“Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera