Cafenea Cafepedia

Cafenea Cafepedia este, fara doar si poate, una dintre cele mai dezirabile cafenele bucurestene. Dovada a acestui lucru sta imposibilitatea de a mai gasi un loc la etaj – unde se intampla, de obicei, evenimentele – intr-una din serile cu petreceri sau prezentari de moda.

Prima cafenea Cafepedia a fost deschisa la Piata Alba Iulia, unde spatiul permite sa fie divizat intr-o sectiune de cafenea si una de lounge. Conceptul Cafepedia s-a dezvoltat insa cu deschiderea Cafepedia Romana, unde mai multe saloane se pun in slujba scopului de a servi consumatorilor drept “birou mobil”, in acest scop locatia dispunand de retea wireless si de cele mai bune servicii.

Astazi, la aproape cinci ani de la deschiderea primei cafenele, Cafepedia inseamna muzica live – solisti de pian sau sax, precum si diverse trupe – jazz, rock, latin jazz, etc, lansari de carte, expozitie de fotografie, etc. Totul in jurul unei cafele bune.
” Calea de cunoastere a cafelei ” – Cafepedia – ne duce spre ” Blue Mountain ” poate cea mai pretioasa cafea din lume ( este unul dintre putinele locuri unde poti bea asa ceva ), sau spre alte specialitati rare, precum si spre cocktailuri renumite de cafea, care sa te plimbe cu gandul prin intreaga lume.

Cafeneaua se desfasoara pe trei niveluri diferite: cafeneaua clasica cu o frumoasa terasa la parter, party lounge la etajul 1 si un nou concept dezvoltat de curand, Sufragerie, la mansarda. Aici, in fiecare seara poti spune ca se intampla ceva: piano cafe concert, evenimente After Work, petreceri private sau concerte de jazz, blues.

Prajiturile sunt superbe la Cafenea Cafepedia. Recomand tortul cu vanilie si fructe de padure, sau cel cu biscuiti, ca fiind doua dintre preferintele personale, insa e de retinut ca orice ati alege va fi cel putin la inaltimea asteptarilor.

Cafepedia Alba Iulia are un intreg meniu pentru delivery, intr-un registru rafinat si adaptat gusturilor celor mai pretentiosi consumatori. O frumoasa terasa completeaza atmosfera boema a acestei cafenele.

Personalul este din cale afara de amabil, iar recomandarile obtinute de la ei sunt cele mai bune optiuni pe care le puteti avea.

 

Cafenea Cafepedia

Cafepedia Alba Iulia
Piata Alba Iulia nr. 2 - Bucuresti
0728-853854
Cafepedia Romana
Str. Pictor Verona nr.2, Bucuresti
Tel: 0721 102 101

1 Comment

  1. Laurentiu spune:

    De departe cea mai buna cafenea din Bucuresti. Este singura cefenea in care pot spune ca revin cu mare placere 🙂

Cafenea Cafepedia