Cafenea Funky Lounge – Decebal

Am intrat azi la cafeneaua Funky Lounge, pe bd. Decebal, pentru ca mi s-a parut recenta. Ceva mai tarziu mi-am dat seama c-o mai zarisem cu coada ochiului, insa i-am dat atentie prima data acum vreo luna.

Am intrat e impropriu spus, pentru ca m-am oprit pe terasa, la racoarea unor vapori de apa si la adapost de orice privire, intrucat, spre deosebire de vecina Mon Cher, terasa cafenelei Funky era chiar pustie. Lounge vor avea, probabil, in interior – pe care, din usa, il gasesc rezonabil ca aspect –  insa canapelele de afara mi-au parut cam meschine, iar mesele de-a dreptul nesuferite. Desi au wireless, teoretic, respectivul nu mi-a aratat nicio liniuta de semnal, iar pe masuta rotunda, usor instabila, a fost imposibil sa incapa laptopul + un pahar. Asa ca am facut cu schimbul, cand cu laptopul pe genunchi, cand cu paharul de frappe in mana, pret de vreo 20 minute, pana cand, un grup de cliente selecte m-a convins sa plec. 😆

Servirea a fost amabila, deloc  zambitoare totusi,  si cu o nota de plictiseala, dar greu sesizabila pentru un ochi mai putin critic. Funky frappe a venit in doua minute, nota de plata in maxim 5, deci si la agilitate au nota de trecere. Alegerea mea a fost mai putin inspirata, pentru ca nu mi-am putut imagina combinatia dintre sirop de pepene si espresso, si-am constatat ca nu-i cea mai buna.

In meniul cafenelei Funky Lounge exista, totusi, destule variante de cocktailuri si mocktail-uri, ati avea de unde alege. Acestea, pe langa o diversitate de gustari si prajituri, destul de imbietoare. Preturile sunt maricele, spre mari. Frappe-ul casei a fost 19 lei.
Muzica este infioratoare. 🙂

Cafenea Funky Lounge

Adresa: Bdul. Decebal, nr. 9
Telefon: 0755 155 155

2 Comments

  1. Deea spune:

    Mai oameni buni, terminati cu din astea! Pe Decebal nu poti gasi nici un loc de calitate, un loc care sa iti ofere ceva in plus, pornind de la produse si pana la atmosfera decat Funky! Asa ca mai usor cu rautatile, concurenta este destul de grea…..

Cafenea Funky Lounge – Decebal