Find us on Google+ Cafeneaua Miau - un loc pentru oameni - cafenele

Cafeneaua Miau – un loc pentru oameni

Pe Maximilian Popper, la numarul 41, s-a infaptuit (de ceva timp) un coltisor de rai, atat pentru pisici, cat si pentru oamenii care vor de la o cafenea ceva mai mult decat un croissant si un espresso.

Cafeneaua Miau salasuieste intr-o casa frumoasa, aranjata nonconformist, majoritatea decoratiilor fiind cu tenta spirituala. Gradina de vara e foarte primitoare, pisicile misuna prin copaci si prin tufisuri, oamenii se relaxeaza, timpul trece minunat.

Aceeasi Cafenea Miau are si trei catei in dotare, frumosi foc si prietenosi cat cuprinde. Si lor le place sa leneveasca pe  canapelele din curte, precum obisnuitilor locului.

Meniul e surprinzator de variat, cuprinzand o multime de cafele preparate in diverse moduri si amestecuri, ceaiuri exotice, smoothies vegane, limonade, fresh-uri, cocktailuri etc.
Nota zece pentru Vegan Ice Cofee cu Inghetata Vegana si pentru Chai Smoothie, ale caror ingrediente s-au pierdut printre papilele rasfatate, ca atare nu le mai pot relata.

In loc de incheiere:
E un loc frumos. Nu e pentru snobi, nu e pentru fitosi, nu e pentru cei alergici la caini sau pisici; e un loc pentru oameni; si pentru pisici; si nu uitam cateii.
Sper sa le mearga din plin, sa creeze un precedent benefic, sa scrie istorie.

Ii gasiti aici -> https://www.facebook.com/cafemiau

terasa-miau

Terasa Miau, intr-o poza care nu surprinde decat (cel mult) jumatate din frumusetea locului

brunica

Brunica, facand recomandari din meniul Miau

P.S. Daca va intrebati unde sunt pisicile, fiindca nu apar in poze, aflati ca am vizitat cafeneaua Miau intr-o seara in care erau mai dinamice decat noi, ca atare nu le-am prins decat miscate, tremurate, mieunate… Vom reveni cu material vizual nou, la urmatoarea descindere.

 

Comments are closed.

Cafeneaua Miau – un loc pentru oameni