Find us on Google+ Cafenele Centrul Vechi - cafenele

Cafenele Centrul Vechi

Recomandari pentru Cafenele Centrul Vechi

O plimbare in centrul Bucurestiului este de cele mai multe ori  egala cu shopping-ul; dupa care, obositi si carand sacose pline, merita sa popositi pentru a servi o cafea aromata in atmosfera plina de dinamism si culoare a Centrului Vechi.

Fie ca vreti o cafea simpla, un capuccino, un latte machiato, un esspresso, in Centrul Vechi le gasiti sigur.
Locatii intime, relaxante, cele mai multe avand terase deschise de primavara pana toamna tarziu, cafenelele isi asteapta clientii cu cele mai felurite sortimente de cafea, ceai, bauturi fine, prajituri si alte bunatati, ce  sigur vor satisface cele mai rafinate gusturi.

Daca sunteti in zona Centrului Vechi, iarna cand gerul da tarcoale sau vara pe canicula, neaparat trebuie sa intrati sa va incalziti cu o caffe late sau sa va racoriti cu un frappe intr-una dintre  cafenelele din zona, ca doar aveti de unde alege.

cafenele-centrul-vechi

Puteti savura o cafea fierbinte intr-o atmosfera selecta, la Dolce Cafe – o cafenea frecventata de oameni de cultura,sau sa serviti preparate frantuzesti intr-o mica si eleganta cafenea din zona Centrului Vechi al Bucurestiului, Cafe des Beaux Arts, unde intr-un interior intim, cu doar 5 mese, decorat in stilul sfarsitului de  secol 19, veti fi invaluiti de parfumul cafelei si rafinamentul parizian.

Cafenele Centrul Vechi – liniste si relaxare

Puteti alege sa intrati in Amsterdam Grand Cafe, o cafenea-bistro cu specific international, o locatie spatioasa si romantica, elegant decorata Old-style, unde gasiti meniuri excelente la preturi speciale. Recomandata pentru iubitorii intrecerilor de darts.

Pentru iubitorii comediei “stand-up”, Deko-cafe este locul ideal, fiind prima cafenea in care s-au dat reprezentatii de stand-up comedy din Romania. Deko-cafe este nu numai cafenea ci si bar, bistro si ceainarie. Locatia putand primi 250 de persoane, este perfecta si pentru organizarea de petreceri private.

The Coffee Store Centrul Istoric – este o cafenea ce incorporeaza si o ceainarie si o gelaterie precum si un cocktail-bar.  Locatia este compusa din mansarda, separeuri si terasa.

Daca intrati la CoffeeRight, va trebui sa va hotarati intre specialitatile de cafea oferite: Espresso, Cappuccino, Ciocolata, Frozito, Instant, Filtru, precum si diverse sortimente de ceai.

Cafe Austria Souvenirs isi asteapta clientii intr-o atmosfera romantica, cu muzica de pian live si cu renumita cafea austriaca.

Speram ca v-am convins sa va opriti pentru cateva clipe de relaxare intr-una dintre numeroasele cafenele Centrul Vechi, unde sa savurati aromele misterioase ale unei cafele si sa serviti o prajitura home-made delicioasa.

1 Comment

  1. dinu spune:

    judecand dupa imagine, pare sa fie si mai cald acolo decat in restul orasului 🙂

Cafenele Centrul Vechi