Find us on Google+ Caffe Citta - cafenele

Caffe Citta

M-am saturat de traficul de pe Calea Victoriei, si-am tras pe dreapta in fata Radisson Sas, care a scos in strada Caffe Citta.

Numele suna interesant, designul este modern. Din pacate, modernismul n-a facut casa buna cu un confort cel putin mediu, la acest Caffe Citta. Fotoliile sunt fotolii doar ca aspect, tabacindu-ti fundul cu tot plasticul din dotare. Da, sunt fotolii din material plastic! 🙂 Ce-i drept, un material plastic ce te pacaleste vizual avand un aspect matuit, dar pacaleala o vei plati scump, doar pe propriile-ti fese, ca la spate mai poti agata o perna (astea sunt numai la canapele, dar le poti imprumuta).

Meniul Caffe Citta e simplut, de cafenea hoteliera: cafele, cocktail-uri, mocktail-uri, bere, vin (binisor reprezentat), ne-alcoolice etc.
Cappuccino a fost bun, dar n-a rupt avioane, nici ca prezentare, nici ca gust. Am si varsat cam 1/3 din el, pe jos, pantalon si pe fotoliul din plastic, in parti egale. Cu ocazia asta am observat ca n-aveam niciun servetel pe masa. Trist moment! L-am indulcit cu prajiturica acompanianta, care mi-a placut extrem de mult. As mai fi luat un cappuccino numai pentru acel cookie, dar mi-era teama c-am sa plec de-acolo cu pantalonii fleasca. Pana cand a venit chelnerul cu Bananarama (un cocktail pe baza de miere(pe care n-am simtit-o), suc de mere si banane), ca sa-i pot cere un servetel, deja ajunsesem la concluzia ca varsasem mai mult pe pantalon. 😆

Atmosfera e placuta, pe Calea Victoriei trec multe femei frumoase (sau gagici misto, depinde de cine apreciaza). Am avut sentimentul ca ma odihnesc pe prispa stramoseasca, de pe care priveau bunicii nostri lumea ce trecea pe ulita. Cel putin  asta cred ca era si sentimentul lor. 🙂

Preturile sunt de Calea Victoriei, adaugand si 5 stele de la Radisson. Glumesc, sunt mari, dar nu iesite din comun. Servirea e corecta.

Caffe Citta

Calea Victoriei, Nr. 63-81 (Radisson SAS Hotel)
Telefon: 021-601 34 36
www.caffe-citta.ro

Comments are closed.

Caffe Citta