Find us on Google+ “All You Can Laugh” - in fiecare joi, la Bordello - spectacole

“All You Can Laugh” – in fiecare joi, la Bordello

“Gala Comedy” introduce o noua forma de divertisment in Romania:

Din 13 februarie “All You Can Laugh” – in fiecare joi, la Bordello.

Daca ati ras pe saturate la cele doua editii sold out ale Galei Premiilor Stand Up Comedy, sunteti cu sigurnata pregatiti pentru o noua provocare umoristica! Iar daca nu ati luat parte la Gale, cu atat mai mult nu trebuie sa pierdeti serile “All You Can Laugh” gazduite de clubul Bordello in fiecare joi!

Ce inseamna “All You Can Laugh” aflam chair de la promotorul si amfitrionul proiectului, Radu din trupa de stand up comedy Aristocratii: “all you can laugh este un concept ce are mare success peste ocean si pe care cred ca a venit timpul sa il facem cunoscut in Romania. Nu este vorba doar de stand-up, ci de o varietate de manifestari si forme de exprimare, care binedispun privitorul. Vor fi programe diverse, pentru toate gusturile.

 

Spectacolele vor avea loc in fiecare seara de joi, in clubul Bordello din Centrul Vechi al capitalei si vor incorpora diverse tipuri de divertisment, de la stand up comedy si improvizatie, pana la reprezentatii de pantomima, parodie sau showuri puse in scena de un artist ventriloc.

Primul spectacol este programat joi 13 februarie si ii are ca protagonisti pe Radu, Costel si invitatii lor: Raul Gheba (Sector 7), George Bonea (Academia Catavencu), Claudiu Constantin (Jokers), Fulvio Balboni (Trasniti in Nato), Cristi Fermecatoru’ (Aristocratii), Crina Zvobota (ventriloc), Cata Dum si Mane Voicu ( castigator Festivalul International de Stand Up Comedy – Cluj Napoca 2013)

Intrarea este 30 lei, iar biletele se gasesc in clubul Bordello, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu.

Pentru toate biletele achizitionate rezervarea mesei se face telefonic, la clubul Bordello (0748 881 085).

Bordello

Comments are closed.

“All You Can Laugh” – in fiecare joi, la Bordello