Find us on Google+ Care mijloc de transport Romania - Germania ofera conditii optime? - diverse

Care mijloc de transport Romania – Germania ofera conditii optime?

Germania este cea mai importanta tara din Uniunea Europeana si are cea mai competitiva economie din zona. Multi dintre romani aleg sa lucreze, cel putin cativa ani, in aceasta tara, pe cale de consecinta transportul catre aceasta destinatie fiind esential.

Avionul poate fi o optiune serioasa pentru oamenii de afaceri cu venituri peste medie, sau pentru angajatii companiilor gigant, pentru care cateva sute de euro lunar nu inseamna mare lucru. Insa pentru cei cu venituri medii, calatoria cu avionul nu este cea mai indicata din punct de vedere financiar, mai ales in cazurile in care bagajele sunt excedentare.

Microbuzele care transporta persoane in Germania par a avea cel mai bun raport in privinta banilor oferiti contra unor servicii profesioniste, precum cele de la Royal-tour transport persoane Germania, companie de transport care ofera multiple servicii pe rute precum Anglia, Belgia, Olanda, Austria sau Germania. Cel mai important aspect este acela ca exista optiunea de transport “adresa la adresa”, ceea ce se traduce prin ridicarea calatorului de acasa (sau de la orice alta adresa doreste acesta) si transportat in conditii excelente pana exact la adresa de destinatie (fie hotel, fie orice alta adresa a rudelor sau prietenilor pe care ii viziteaza). In plus, in biletul de calatorie dus-intors pe ruta Romania – Germania este inclus un bagaj cu greutate de pana la 50 de kilograme (trei valize).

Politica de preturi a firmei este ingenios gandita, astfel incat copiii cu varsta de pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate, in vreme ce copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani beneficiaza de o reducere substantiala, de 50%, la cumpararea tuturor biletelor de calatorie dus-intors Romania – Germania – Romania.

In paralel cu transportul de persoane spre destinatiile mai sus amintite, https://royal-tour.ro mai ofera si servicii de coletarie “door to door”, la preturi rezonabile si in conditii optime de transport. Preturile pentru transportul coletelor in Germania incepe de la 1 Euro / kilogram transportat, ceea ce este mai mult decat rezonabil.

Un alt serviciu il reprezinta cel de mutare de la adresa la adresa, in care este inclus mobilier si/sau bagaje.

In cazul in care aveti probleme cu masina personala, aceeasi firma va pune la dispozitie serviciul de tractare auto international, pe platforma speciala si la orice adresa dorita.

Toate acestea fiind spuse, observam ca exista extrem de multe de argumente “pro” transportului cu microbuzul, spre Germania sau alte tari europene. Luand in considerare raportul calitate / pret, aceasta modalitate de transport persoane sau coletarie apare ca fiind foarte indicata pentru o multime de situatii.

 

Comments are closed.

Care mijloc de transport Romania – Germania ofera conditii optime?