Find us on Google+ Carnavalul de la Venetia - expozitii

Carnavalul de la Venetia

Carnavalul de la Venetia

Luni, 16 mai 2011, ora 18.00, la Institutul Cultural Roman va avea loc vernisajul expozitiei personale de fotografie “VENEZIA. Pasaje, naluci, ocheade” a artistului Iulian Ignat. Cele treizeci de fotografii alb-negru, expuse la sediul ICR in perioada 16-30 mai, au fost realizate la editiile din 2008 si 2010 ale celebrului carnaval de la Venetia.

“Intr-o zi insorita de carnaval, Venetia poate fi cel mai frumos oras din lume”, declara fotograful, “insa nu despre frumusetea cladirilor sau a mastilor este vorba in aceasta expozitie. Am incercat sa surprind priviri, gesturi, emotii ale unor oameni ce vin aici de pe tot Globul, interactioneaza intre ei si se bucura de multe ori ca niste copii. In zilele carnavalului de la Venetia, acolo este o alta lume, in alt timp.”

Iulian Ignat este redactor si fotograf al revistei Formula As. Cele mai recente expozitii ale sale au fost dedicate traditiilor satului sibian Gura Raului, spectacolului de dans semnat Razvan Mazilu, Urban Kiss, si concertelor de world music, in “Buena Vista si alte tarafuri”.

Data: 16-30 mai 2011

Carnavalul de la Venetia

1 Comment

  1. Pastile de slabit spune:

    Cu siguranta ca vizitatorii vor fi incantati de costumele prezentate. Cel mai mult mi-ar place sa particip la un astfel de festival chiar in Venetia.

Carnavalul de la Venetia