Find us on Google+ Catalin Botezatu Store - imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, moda, parfumuri

Catalin Botezatu Store

Descrierea noului concept numit Catalin Botezatu Store

Probabil ca 99.99% din populatia Romaniei a auzit de el, si stie ca este cel mai cunoscut designer roman, nu numai in Romania, dar si peste hotare, dar putini stiu ca exista si un magazin online Catalin Botezatu, loc in care se pot gasi produsele create de faimosul designer roman.

Produsele casei de moda “Delphi”, creata si condusa de designer, se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, intr-o gama variata si calitativ superioara celorlalte produse de pe piata romaneasa.

 

Ce putem cumpara din magazinul Catalin Botezatu

Articole de imbracaminte, preponderent realizate din fibre naturale: rochii de seara, jachete, pantaloni, lenjerie, tricouri, camasi, maieuri, bluze, articole sport:

 

Cumparand din Catalin Botezatu Store experimentezi calitatea produselor, dar in acelasi timp beneficiezi de suport si consiliere, prin optiunea “Tu ne zici marimea, noi iti recomandam produsele!”

 

 

Parfumuri Catalin Botezatu – elegante si provocatoare, cu nuante care se joaca, in timp, intre notele proaspete ale florilor, cedrului rosu, lemnului de santal cu tenta orientala, si aroma moscului senzual.

 

Romanul autobiografic “Trei vieti. Pedeapsa”, primul din trilogia care va contine povestea vietii celebrului designer. In aceasta prim parte este redata experienta inchisorii din Cremona, in care Botezatu a fost inchis, in tinerete, pentru bancruta frauduloasa. Cartea este semnata de Monica Vlad, cunoscut jurnalist de presa mondena, si contine, printre altele, si scrisorile necenzurate pe care designerul le-a scris mamei sale, din puscaria Cremona.

 

Pentru aceeasi calitate a produselor, dar cu preturi mai mici
Vezi Outlet Catalin Botezatu

 

Accesorii Catalin Botezatu Store : genti, pantofi, ochelari de soare, manusi (desi produsele din aceasta categorie se incadreaza, probabil, in standarde de calitate inalta, faptul ca sunt confectionate din piele naturala ne face sa nu le putem recomanda, din considerente morale).

 

3 Comments

  1. Omega Peter spune:

    Are stil foarte ok \catalin botezatu! Chiar e nascut sa creeze moda, insa nu prea vad ce treaba are cu scrisul de carti. Acum orice persoanapublica scoate cateo carte….

  2. Omega Peter spune:

    DA, chiar am observat acest lucru. Nu cred ca mai prea exista persoane publice care sa nu fi scos cate o carte. E la moda. 😛 Si cum Botezatu le are cu moda….apare si logica :))

Catalin Botezatu Store