Find us on Google+ Ce trebuie sa faci cand te-ai despartit de iubita ta, dar o vrei inapoi - diverse

Ce trebuie sa faci cand te-ai despartit de iubita ta, dar o vrei inapoi

Daca tocmai ai terminat relatia cu prietena ta si nu stii ce sa faci pentru a-i recastiga inima, pentru ca iti lipseste si o vrei inapoi, te poti folosi de urmatoarele sfaturi:

Nu deveni super om si nu incerca sa o minti! Cei mai multi barbati atunci cand isi pierd partenerele incearca sa devina ceva ce nu sunt. De multe ori, el o cauta pe ea si ii marturiseste dragostea nemuritoare, ii promite ca se va schimba si ca va fi cel mai bun om din lume. Mai mult de atat, multi dintre cei care isi doresc sa se impace cu fostele iubite, le urmaresc peste tot, sufocandu-le cu prezenta.

Nu aceste modalitati de comportament vor determina o femeie sa se intoarca.

Daca iti doresti cu adevarat prietena inapoi, iata genul de atitudine pe care ar trebui sa o abordezi:

 

In primul rand, trebuie sa demonstrezi ca poti sa accepti ca v-ati despartit. Intr-o conversatie cu fosta prietena ii poti spune ca a fost o idee binevenita la care te gandeai si tu pentru ca aveai nevoie de spatiu, insa esti bucuros ca ea a facut prima miscare. Fosta ta iubita va incerca sa afle daca ceea ce ii spui este adevarat, insa orice ar spune nu da explicatii suplimentare, continua cu planul pe care il ai. Dupa o astfel de discutie nu o suna si nu o contacta nicicum o perioada de timp.

 

In al doilea rand, iesi in grupuri in care sunt femei interesate de tine, cu care ai putea sa ai o relatie daca ti-ai dori acest lucru, si ai grija ca fosta ta iubita sa afle. Cel mai probabil, ii vei starni curiozitatea si va incerca sa te caute. Cele mai multe femei nu accepta ca sunt inlocuite atat de repede de o alta femeie si fac tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

 

Comments are closed.

Ce trebuie sa faci cand te-ai despartit de iubita ta, dar o vrei inapoi