Ceainaria Rendez-Vous Floreasca

De fiecare data cand spun Ceainaria Rendez-Vous Floreasca, ma gandesc la versurile melodiei lui Dorel Livianu (preluata ulterior de Arsinel) – “Ce faci asta seara tu?/Poti sa-mi dai un rendez-vous?…”, si asta datorita faptului ca vila ce gazuieste ceainaria ma duce cu gandul la perioada interbelica, la domni cu joben si baston, la doamne cu manusi din dantela… Ma duce cu gandul la povesti, la arome de scortisoara si de portocale, la prajituri facute in casa.

Vorbind de prajituri facute in casa, mare si placuta mi-a fost surpriza atunci cand le-am si regasit in meniu, preparate chiar de ei, sub brandul Coffet. Foarte buna tarta cu mere, delicios tortul cu ciocolata si vanilie, oricare dintre prajituri se potriveste unui tip de ceai, dintre cele foarte multe sortimente de ceai negru, verde, alb sau de fructe pe care le aveti la dispozitie in ceainaria Rendez-Vous Floreasca.

Veti fi placut impresionati sa constatati linistea si bunul gust care emana din orice detaliu, va veti afla in compania unor oameni cu mult bun simt, care se comporta firesc si se integreaza perfect in peisajul aproape nobil, creat de respectul pentru tot ceea ce este autentic si armonios.
Ceainaria Rendez-Vous Floreasca este locul perfect pentru o prima intalnire, pentru un business-meeting sau pentru o seara linistita, dupa job. Locatia te incarca de energie pozitiva si preparatele sunt delicioase, fara niciun cusur.
Aveti la dispozitie internet wireless, si o bogata oferta de bauturi calde sau reci, potrivite oricarui moment al zilei.

Preturile sunt medii la Ceainaria Rendez-Vous Floreasca: valoarea unei note pentru 4 persoane, insemnand cate un ceainic si prajituri, a fost aproape  de 100 lei.

 

Ceainaria Rendez-Vous Floreasca

 

Calea Floreasca, nr. 102
Tel: 0720.070.286
Website: www.ceainarie.ro

3 Comments

  1. danez spune:

    cam 25 de lei de pers as zice ,si pare sa fie big deal pt cum arata si calitatea costa ,de parca nu stiti:)) ca asa este peste tot mai de fite:D

  2. Daniela spune:

    Eu credeam ca este vorba de ceaiuri dar tu mi-ai pus prajituri primele 2 poze si ultima este cu ceai. Cum naiba sa nu ti se faca pofta sa bei un ceai?

  3. Anca spune:

    Am avut neinspiratia sa comand un tort aniversar de la ei. Pe langa faptul ca a avut mult peste greutatea ceruta, nici macar nu a fost livrat in locatia dorita(ei avand foua astfel de locatii in Bucuresti);pe langa toate aceste deficiente, insolenta de care au dat dovada angajatii nu am mai intalnit-o niciodata pana acum. Managerul nu s-a deranjat sa rezolve problema in vreun fel, ci doar s-a rezumat la un simplu “imi pare rau”.Concluzia: nu recomand nimanui sa cumpere de la ei.

Ceainaria Rendez-Vous Floreasca