Find us on Google+ Cofetaria Sophie - cofetarii

Cofetaria Sophie

Cofetaria Sophie s-a deschis la Pasajul Muncii tocmai cand ma pregateam sa spun ca cele mai bune prajituri din Bucuresti se gasesc la Casa Lica. Cred ca am si spus, la un moment dat. Aparitia acestei cofetarii nu diminueaza calitatea prajiturilor lui Lica, asta este limpede, dar parca are un aer mai proasptat, in orice caz un ambient mai dichisit, iar alaturat o patiserie cu o alta serie de nenumarate bunatati.

Si pentru ca o statistica nu se face niciodata dintr-o singura incercare, m-am “sacrificat” de vreo 3 ori cu prajituri de la Cofetaria Sophie, dintre cele mini, ca sa fie varietate.  Am remarcat gustul amandinei, acela pe care sigur vi-l amintiti din copilarie, cu sirop muuuult si cu glazura de ciocolata cu lapte.

Am mai remarcat preturile, pe care, daca le compari cu Ana Pann, de exemplu, sunt undeva la jumatate. Calitatea fiind aceeasi, sau chiar superioara.

Si-am mai remarcat, la cofetaria Sophie, serviciile de o amabilitate exceptionala. Ca sa va dau un exemplu, intr-o seara imi plimbam cainele. Si am poftit la o prajitura, insa mi-era clar ca nu pot intra cu cainele in cofetarie. Atunci am deschis usa si am rugat-o pe vanzatoare daca mi-ar putea da o prajitura fara ca eu sa intru si sa ma apropii de tejghea. Iar ea a spus “sigur ca da!”, a impachetat ce-am cerut si mi-a adus la usa.

Bravo!

 

Cofetaria Sophie

Bd. Mihai Bravu, nr. 202

 

7 Comments

 1. demostene spune:

  Si scump totul ca naiba, mai ieftin la Sophie dar la preturi in jur de 40-45 de lei/kg…pe criza asta…e cam mult.
  Apropo, cofetaria comunista pe care a inlocuit-o Sophie asta, avea eclere imense cu 3 lei si amandine imense cu 4 lei. Acum Sophie vinde mai scump si cu gramajul la jumatate.

  • Maria spune:

   Cred ca vorbesti despre alta Sophie, demostene. Alaturi e un bar, poate ai gresit intrarea.

 2. Miruna State spune:

  Poate ne spuneti ce preturi au, ar fi mult mai util decat adjective precum exceptional, dichisit… si nu l-am crede pe dmostene.

 3. Ana spune:

  Buna ziua,

  O parere buna despre prajiturile cofetariei Sophia am avut saptamana trecuta , cand am cumparat prima data . Dar astazi am luat acelesi sortimente , o sarlota de fructe si alta tip profiterol intr-un pahar si stupoare amandoua erau alterate. Cel mai rau imi pare ca a mancat fetita mea de 3ani cateva lingurite si mi-a spus ca nu mai vrea ca este prea rece. Abia atunci, din pacate , am gustat si am simtit gustul acru intepator.
  Eu nu mai am incredere sa mai cumpar ceva de la aceasta cofetarie.

 4. dana spune:

  Si eu am cumparat printre altele sarlota cu fructe si profiterol chiar zilele trecute. Au fost chiar ok, sarlota de fructe are intr-adevar un gust usor acrisor dar clar de la fructele de padure care sunt mai acrisoare… De fapt tocmai asta imi place ca sunt racoritoare si mai light…

 5. ANONIM spune:

  Cofetaria Sophie de la piata muncii??? ce sa va spun despre ea…nu m-ati crede…un patron fugar care angajeaza oameni fara contract de munca ii munceste maxim apoi nu le mai da banii….plus de toate o angajata de-a lor foloseste saliva ca sa lipeasca martipanul pe tort si in plus mai si vine in stare de ebrietate la munca…aceasta ” cofetarie ” este un dezastru !

Cofetaria Sophie