Find us on Google+ Colectia Matthew Williamson - Macy's - moda

Colectia Matthew Williamson – Macy’s

Colectia Matthew Williamson – Macy’s

Renumitul designer Matthew Williamson se ocupa de crearea unei colectii limitate pentru lantul de magazine. Aceasta colaborare face parte dintr-un proiect nou initiat de Macy’s, care consta in lansarea de colectii limitate create de designeri celebri (Kinder Aggugini, Karl Lagerfeld).

Colectia Matthew Williamson pentru Macy’s se adreseaza tinerilor, prezentand tinute de petrecere: rochii, topuri, piese din piele si accesorii specifice. Designerul isi pastreaza stilul boem, cu imprimeuri si culori curajoase. In medie, preturile variaza intre 50 si 300 USD, dar vor fi disponibile si ofertele speciale.

“Creatiile lui Matthew sunt seducatoare si sofisticate, dar totusi neconventionale. A preluat tot ce este mai bun din tinutele prezentate pe podium si rezultatul este uimitor. Modul in care combina materialele, culorile si imprimeurile este uimitor, o aventura intr-o locatie exotica plina de viata, care ne aduce aminte de stilul disco al anilor ’70.” declara Nicole Fischelis, Vicepresedinte Macy’s.

Colectia Matthew Williamson pentru Macy’s va fi disponibila incepand cu 13 aprilie 2011.

Colectia Matthew Williamson – Macy’s

Mycloset.ro

1 Comment

  1. articole copii spune:

    Foarte faina!

Colectia Matthew Williamson – Macy’s