Find us on Google+ Comedia TOC TOC - pe scena salii Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City - spectacole

Comedia TOC TOC – pe scena salii Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City

Comedia TOC TOC – sambata 25 Aprilie: poante de limbaj, gaguri vizuale, rasete non-stop.

In plus: vouchere cadou pentru toti spectatorii si tombola cu bricege multifunctionale Victorinox.

Cu: Anca Turcasiu, Mihai Gruia Sandu, Cristian Mitescu, Andrei Mateiu, Monica Ciuta, Doina Antohi, Victor Bucur

 

Echipa spectacolului de comedie TOC TOC in parteneriat cu Victorinox invita spectatorii sambata 25 aprilie la un eveniment teatral deosebit: un joc actoricesc de exceptie (cu actori renumiti intre care Mihai Gruia Sandu, Anca Turcasiu).

Toc-Toc-baneasa

Toti spectatorii vor primi vouchere Victorinox si la final va fi organizata o tombola la care 5 persoane vor castiga bricege multifunctionale Victorinox.

 

Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, spectacolul de comedie TOC TOC te face sa treci rapid de la ras la induiosare. Din distributia reprezentatiei din 25 aprilie fac parte: Anca Turcasiu, Mihai Gruia Sandu, Cristian Mitescu, Andrei Mateiu, Monica Ciuta, Doina Antohi si Victor Bucur.

 

Spectacolul incepe la ora 19:00 si se joaca live pe scena salii Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City.

 

Cei prezenti vor fi antrenati intr-o serie de intamplari hazlii in care poantele de limbaj si gagurile vizuale se succed in ritm alert. Ei vor afla ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei (Andreea Monica Ciuta), un taximetrist obsedat de calcule (Cristian Mitescu), un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o fanatica a controlului (Anca Turcasiu), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste (Mihai Gruia Sandu).

 

Toti spectatorii vor primi vouchere pe care le vor putea folosi pentru achizitionarea de produse Victorinox in cadrul magazinului Spend’or din Baneasa Shopping City.

De asemenea la finalul spectacolului va avea loc o tombola la care se vor putea castiga 5 bricege multifunctionale Victorinox.

 

Descrisa de Diverso Magazine din Venezuela drept “o comedie la care  publicul nu se mai opreste din ras”,  TOC TOC este comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani si se joaca live pe scena salii Epika din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

 

Regia piesei este semnata de Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, iar traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

 

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania si pe canalul oficial de Youtube www.Youtube.com/TocTocRomania

 

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More si online pe www.TocToc.ro

 

Comments are closed.

Comedia TOC TOC – pe scena salii Epika din Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City