Find us on Google+ Concert Al Bano 2014 - concerte

Concert Al Bano 2014

Cunoscut si apreciat pentru calităţile vocale inconfundabile, binecunoscutul artist italian Al Bano revine in concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 7 mai 2014.

Fata de aparitiile anterioare pe scenele din Romania, Al Bano a acceptat onorat si fara nicio ezitare provocarea de a concerta alaturi de profesionistii orchestrei Alexander Symphony Orchestra.

Alaturi de aproximativ 90 de instrumentisti de elita, Al Bano va dovedi încă o dată că profesionalismul şi talentul nu au frontiere şi nici limite de vârstă. Artistul le promite românilor o seară muzicală veritabilă din programul căreia nu vor lipsi melodiile care l-au făcut cunoscut în toată lumea.

Atmosfera de la Sala Palatului se va încălzi cu celebra piesa de debut “Nel sole”, apoi va trece discret prin seria referenelor nostalgice precum, “Felicita”, “Ci sara”, “Liberta” sau ale altor titluri de rezonanţă, spre a încheia în completarea celor două ore de muzică italiană, cu melodii mai noi, ce fac parte din ultimul sau material discografic, intitulat “Amanda e Libera”.

Bilete Concert Al Bano 2014:

VIP     280 lei
Categoria I     200 lei
Categoria II     140 lei
Categoria III     100 lei
Categoria IV     70 lei

concert-al-bano

Comments are closed.

Concert Al Bano 2014