Find us on Google+ Concert Alternosfera - Arenele Romane - concerte

Concert Alternosfera – Arenele Romane

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, Alternosfera, a calatorit in toate orasele mari din Romania. Turneul se va incheia la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

Albumul Epizodia face parte din tripticul conceptual al formatiei Alternosfera, numit chiar Epizodia. Prima parte a acestui triptic – „Virgula”, a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca „Virgula” reprezinta miezul tripticului, atunci „Epizodia” este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

alternosfera

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul Epizodia isi propune sa devina inseparabil de Alternosfera si universul sau: publicul.

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, biletele s-au pus in vanzare online, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.

 

Concert Alternosfera – Arenele Romane

Sambata, 25 mai 2013

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Ca la fiecare concert al lor, promoterii lasa preturile cat se poate de jos pentru a se umple locatia. Asta este un aspect pozitiv si cu siguranta va atrage publicul 🙂

Concert Alternosfera – Arenele Romane