Find us on Google+ Concert Belinda Carlisle - concerte

Concert Belinda Carlisle

Belinda Carlisle este una dintre cele mai mari voci feminine din zona muzicii pop. Ea va sustine un recital la Sala Palatului in data de 16 octombrie 2013. Pentru prima data Romania, Concert Belinda Carlisle va oferi un spectacol plin de energie si ardoare care va ramane in memoria publicului cu siguranta.

Hiturile ei precum “La Luna”, “Heaven is a Place on Earth”, “Circle in the Sand”, ”Mad About You”, “I Get Weak”, “Summer Rain” sau “Leave a Light On” vor insufleti amintirile anilor ’80 in inimile spectatorilor.

belinda

Piesele Belindei s-au clasat intotdeauna pe locuri fruntase in topurile celor mai de succes melodii, iar dintre acestea amintim “Heaven is a place on Earth” care s-a situat pe primul loc in clasamentele din SUA si Marea Britanie.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea in anii ’80 intr-o perioada extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a facut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupa atipica pentru acele vremuri intrucat avea in componenta numai femei care cantau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s in topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vandute in intreaga lume in doar trei ani de zile.

Belinda s-a remarcat prin vocea ei suava si intensa si a reusit sa isi mentina statutul de cantareata de succes pana in prezent. Activitatea artistei a fost rasplatita nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar si cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Concert Belinda Carlisle este evenimentul anului in materie de muzica pop si este prezentat, in premiera in Romania.

 

Concert Belinda Carlisle

Sala Palatului

16 octombrie 2013

 

1 Comment

  1. Roxana spune:

    La luna sau Circle in the sand sunt de-a dreptul fantastice. E ok faptul ca a ales ca loc de desfasurare Sala Palatului insa tind sa cred ca n-o sa fie indeajuns de incapatoare. Asteptam sa se puna in vanzare si biletele.

Concert Belinda Carlisle