Find us on Google+ Concert Caritabil pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei - London Community Gospel Choir concerteaza la Muzeul National de Arta - sociale

Concert Caritabil pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei – London Community Gospel Choir concerteaza la Muzeul National de Arta

Vineri, 19 septembrie 2014 Bucureștiul va fi gazda unui concert in premiera pentru Romania. London Community Gospel Choir concerteaza la Muzeul National de Arta pentru prima data in Romania. Concertul strange fonduri pentru Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei si va avea loc la Muzeul National de Arta (sala Auditorium).
Evenimentul va fi prilejuit de inaugurarea oficiala a unei noi unitati de tip hospice, cu profil clinic si educational, deschisa de Fundatia HOSPICE in capitala, iar fondurile stranse in urma vanzarii de bilete vor fi directionate catre sustinerea acestui proiect in viitor.
“Ne face placere sa anuntam acest concert in premiera, in Romania. Daca este nevoie de vreo dovada a puterii si frumusetii vocii umane, London Community Gospel Choir o dovedesc cu prisosinta. Este un colectiv de muzicieni din Marea Britanie, de toate varstele si nationalitatile. Performanta lor vibranta va impresiona cu siguranta publicul iubitor de muzica buna din Bucuresti.” a declarat Graham Perolls,CMG Presedinte Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

gospel-community-choir
Pentru concertul din 19 septembrie, toti cei 13 cantareti ai London Community Gospel Choir au fost de acord sa renunte la taxele percepute in mod obisnuit, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE si toate costurile de organizare au fost acoperite de Fundatia Vodafone Romania.
Dupa 30 de ani de la lansare, London Community Gospel Choir sunt cunoscuti drept “corul preferat din Marea Britanie”, iar acest lucru este usor de inteles atunci cand ii auzi cantand pe terenuri de rugby, arene si alte locuri din intreaga lume. Armonia lor vocala a sprijinit multi cantareti de pop inclusiv Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey si Celine Dion. Acestia au inregistrat un imn cunoscut “Abide with me”, imnul pentru FA Cup a ITV, care a fost cantat direct pe faimosul teren de fotbal Wembley, la finala FA Cup, in 2009.
Concertul London Community Gospel Choir din Bucuresti va fi mediatizat de ProTV si TV City. Costul biletelor este de 75, 100 si respectiv 250 lei. Noul HOSPICE va avea 15 paturi pentru adulti si 8 paturi pentru copii si tineri care sufera de cancer in faze avansate. In plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare si birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu si pentru servicii de sprijin. Toate serviciile hospice sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi pana la 700 de internari pe an si 1.000 de persoane vor beneficia de ingrijire la domiciliu. Un numar suplimentar de 10 de paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viata intr-un nou centru de la Adunatii Copaceni.
Biletele se pot achizitiona online, pe www.myticket.ro si pe pagina web a fundatiei, www.hospice.ro/concert

***
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă. Beneficiarii serviciilor sunt copiii și adulții cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

 

Îngrijirea paliativă este menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)
HOSPICE asigură gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă și a fost desemnat centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Comments are closed.

Concert Caritabil pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei – London Community Gospel Choir concerteaza la Muzeul National de Arta