Find us on Google+ Concert Chris Norman in Romania - concerte

Concert Chris Norman in Romania

Un nou Concert Chris Norman in Romania cu hiturile care l-au consacrat

Chris Norman, vocea hiturilor Living Next Door to Alice, StumblinIn si Midnight Lady, revine in Romania in toamna acestui an, pentru a concerta pe 13 octombrie la Sala Palatului in Bucuresti si in Cluj-Napoca la Sala Sporturilor „Horea Demian” pe 15 octombrie. Artistul britanic va fi acompaniat de un ansamblu de muzicieni germani.

 

Crescut intr-o familie de artisti, Chris Norman a ajuns pentru prima data pe scena la trei ani, iar la sapte ani a primit prima chitara. In scoala generala din orasul natal Bradford i-a cunoscut viitorii membrii Smokie: Alan Silson si Terry Uttley. Adolescentii au inceput sa cante influentati de The Beatles, The Rolling Stones si Bob Dylan.

 

Trupa a evoluat sub diverse nume, pana cand in 1974 s-au numit Smokie lansandu-si primul album, Pass It Around, in 1975. La scurt timp a urmat celebrul single Living Next Door to Alice, iar in 1978 Chris Norman s-a afirmat si in afara grupului alaturi de Suzi Quatro prin hitul Stumblin’ In.

Chris_Norman

Turneele lungi si dorul de casa l-au convins in 1980 sa petreaca mai mult timp alaturi de familie si in studio unde a compus piese pentru diferiti artisti. Cinci ani mai tarziu, relua colaborarea cu Smokie pentru un turneu in Germania si Australia, pentru ca in 1986 sa dea lovitura ca interpret solo cu Midnight Lady, piesa care a dominat topurile europene, fiind numarul 1 in Germania timp de sase saptamani.

 

Au urmat si alte melodii de succes, cum ar fi Some Hearts Are Diamonds, No Arms Can Ever Hold You, Broken Heroes, Sarah, Baby I Miss You. In anii care au urmat a continuat turneele, in paralel cu munca in studio. In ultimii ani a lansat mai multe albume solo care s-au bucurat de succes la public si critici: Handmade (2003), Break Away (2004), Million Miles (2006), Coming Home (2006), Close Up (2007), Time Traveller (2011).

 

Bilete si informatii: Pentru Sala Palatului – Bucuresti, biletele costa intre 80 si 250 lei si sunt disponibile in reteaua Eventim si la Sala Palatului. Primele 1.000 de bilete oferite spre vanzare sunt reduse cu 20% pana pe 8 martie.

2 Comments

  1. Cristi D. spune:

    sper sa fac rost de bani pana atunci si sa pot merge la concert.

  2. Roxana spune:

    Am luat 2 bilete reduse, pretul a fost mai mult decat decent pentru un concert al lui Chris Norman, o legenda a muzicii! Ma rog, sunt multi care prefera sa dea 600 de lei la Senzation si nu 80 pentru un astfel de concert.

Concert Chris Norman in Romania