Find us on Google+ Concert: Day of Wrath - concerte

Concert: Day of Wrath

Day of Wrath ‘Revelația” este un spectacol total de sunet, lumini și efecte speciale semnat Bogdan Ota si va  avea loc in zilele de 14 și 15 iunie, ora 20:00, la Cinema Patria Bucuresti.

Day of Wrath ”Revelația” s-a nascut dintr-o viziune artistica de exceptie, la baza careia se gaseste intalnirea splendida dintre mai multe arte: muzica, balet modern si imagine vizuala (proiectie de videoclip). Spectacolul propune o viziune constructiva asupra conceptului biblic și asociaza Revelația – Apocalipsa cu reconcilierea, iertarea, renașterea, salvarea, un nou inceput, speranța și recompensa divina. Distrugerea simbolica a vechilor principii ale omenirii face posibila  reconstruirea acesteia pe noi temelii, de justiție și echitate, iar Revelația reprezinta exact momentul declanșator al unei etape de progres spiritual.

day

Bogdan Ota va promova la Bucuresti, pe 14 si 15 iunie, albumul ”Day of Wrath”, impreuna cu Nordic Sonata Orchestra care il acompaniaza pe artist in concertele si performance-urile sale. Primul concert din acest turneu a avut loc in februarie in Cluj, pe scena Operei Naționale si s-a bucurat de o reacție copleșitoare din partea publicului (sold-out in timp record). In luna martie artistul a concertat in Perth, West Australia, la Mandurah Performing Arts Center, iar in luna iulie va reveni pe continental australian pentru alte doua concerte, urmand apoi sa plece in SUA, unde fanii il așteapta cu nerabdare.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicala contemporana și unul dintre artistii romani cu cea mai spectaculoasa ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universitatii de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul roman a ajuns extrem de cunoscut și apreciat in intreaga lume o data cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, in 2011, unde a inregistrat un mare succes.

Biletele se pot achizitiona online.

Concert: Day of Wrath

Cinema Patria

14- 15 iunie 2013, ora 20:00

 

 

1 Comment

  1. Roxana spune:

    N-am prea multe informatii despre Bogdan insa despre Nordic Sonata Orchestra se pot scrie multe. Sunt de-a dreptul geniali si tind sa cred ca va fi un concert cu casa inchisa.

Concert: Day of Wrath