Concert devotional sustinut de Karunamayi din Hawaii

Alatura-te ceainariei Satya pentru o seara in”cantatoare” de celebrare a divinitatii: kirtan cu Karunamayi din Hawaii.

Karunamayi din Hawaii ne imbie catre profunzimile limbajului universal al sufletului printr-un concert de muzica devotionala speciala.

Karunamayi este directorul Studio-ului de Yoga There’s No Place Like OM din Hawaii. Ea a fost atrasa de yoga mantrelor inca de la primele sale studii in domeniu si a devenit pe deplin certificata in Yoga Anusara. Karunamayi detine, de asemenea o certificare speciala numita E-RYT in urma absolvirii a 500 de ore de studiu prin intermediul Aliantei Yoga. Ea are o iubire profunda pentru marii maestri ai vietii, inclusiv profesorul ei, Sri Vasudeva a Trinidad.

In limba sankrita Kirtan inseamna literal “a repeta” si este folosit in India pentru a desemna “cantarea” numelor Divine. Persoana care interpreteaza kirtan se numeste kirtankar.

Practica kirtan este foarte des intalnita in India si implica cantarea imnurilor si mantras-urilor cu acompaniamentul unor instrumente precum harmonium, mridanga (un fel de toba mai speciala cu doua “capete”), pakawaj (un alt fel de toba traditionala indiana) sikartal (un fel de mici talere cu sunet foarte delicat).

3 august 2012, ora 19.00

Inscrieri

  • 0736 625 182 & silvia@satya.ro
  • Intrare: 10 lei (inscrierile se pot face pana la data de 2 august)

Comments are closed.

Concert devotional sustinut de Karunamayi din Hawaii