Concert Diana Krall

Americanca Diana Krall, nume sonor pe scena muzicii jazz, a fost clasata in 2009 de revista Billboard pe locul secund in topul artistilor jazz ai ultimului deceniu. Este unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai timpului ei si singura cu opt albume ce au debutat pe pozitii fruntase in top Billboard Jazz Albume. Are in palmares doua premii Grammy și opt premii Juno, noua Discuri de Aur, trei de Platina, si sapte cotate Multi-Platina.

Diana Krall revine pe 30 iunie la Bucuresti, la Sala Palatului, intr-un concert de promovare al celui mai recent album al sau, „Glad Rag Doll”.

Diana Krall2

„Glad Rag Doll”, cel mai recent album al sau, s-a lansat la finele lui 2012, in octombrie. Discul  exploreaza sunete, instrumente si muzicieni noi. Albumul se dezvaluie ascultatorului in acel moment remarcabil cand timpul dispare, si muzica, leganatul, balansul și tabuul se ciocnesc cu piese pline de dor și regret. Toate sunt reinnoite in imaginația lui Krall. Diana isi numește simplu creația „un album cu cantece și dans”.

Pe 30 iunie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele pot fi achizitionate din magazinele de specialitate dar si online.

Pret/ bilet:
VIP: 450 ron
Categoria 1: 360 ron
Categoria 2: 270 ron
Categoria 3: 225 ron
Categoria 4: 162 ron
Categoria 5: 117 ron
Categoria 6:   90 ron

 Concert Diana Krall

Sala palatului

Comments are closed.

Concert Diana Krall