Find us on Google+ Concert Handsome Furs - concerte

Concert Handsome Furs

Vineri, 10 decembrie, indragitul duo canadian Handsome Furs va concerta pentru a treia oara la Bucuresti, in Club Control. In deschidere ii veti asculta pe cei de la Uma Swan (Bucuresti) si Monro (Chisinau).

Handsome Furs este un duo electro-rock/synth-punk format in 2005 la Montreal de frontman-ul Wolf Parade, Dan Boeckner (voce, chitara, drum machine) si sotia sa, Alexei Perry (synth, drum machine). Trupa a lansat pana acum doua albume: Plague Park (2007) si Face Control (2009). Cei de la Handsome Furs au la baza o etica nomada, calatoriile fiind atat izvorul de inspiratie pentru muzica lor, cat si scena perfecta pentru show-uri. Lansat in martie anul trecut, albumul Face Control oglindeste experientele avute de trupa on the road, in Europa de Est si Rusia. In mai 2009, turneul Handsome Furs a inclus si Bucurestiul, despre care cei doi canadieni au impresii foarte placute. Calatoriile ca stil de viata le-au adus celor doi si prezenta intr-un serial documentar produs de CNN.com – “Indie Asia”, ce urmareste periplul cuplului de artisti in China, Hong Kong, Thailanda si Vietnam.

“Puterea compozitiilor Handsome Furs sta in talentul lor de a imbiba un singur vers cu o varietate de sensuri, chiar si atunci cand versul respectiv ar putea trece usor drept cliseu in mainile unui artist mai putin inzestrat. Cei doi sunt cu siguranta meniti sa formeze un cuplu, si suntem cel putin la fel de norocosi ca exista si creeaza impreuna, pe cat sunt ei de norocosi ca se au unul pe celalalt.” – Pitchfork

In deschiderea concertului Handsome Furs va canta revelatia “underground” a anului, trupa Uma Swan (noise pop/alternative/shoegaze/post-punk). Componenta trupei Uma Swan: Alexandru Das (chitara, bas), Peter Stoica (voce, bas, synth, chitara), Mircea Smarandache (tobe).

Pret bilet: 25 lei

Data: 10 decembrie, 21.00

Concert Handsome Furs

Club Control
Str. Academiei, nr. 19

Comments are closed.

Concert Handsome Furs