Concert Jan Garbarek Group – Trilok Gurtu – Sala Palatului

Jan Garbarek Group featuring Trilok Gurtu in concert la Sala Palatului

Un eveniment Twin Arts avand ca partener Ambasada Norvegiei in Romania. Cunoscutul saxofonist originar din Norvegia sustine un concert la Sala Palatului pe 18 Noiembrie 2013, orele 20:00, acompaniat de Trilok Gurtu la tobe, Rainer Brüninghaus la pian si Yuri Daniel la bass.

 

garbarek-sala-palatului

 

Jan Garbarek este una dintre legendele saxofonului mondial cu 40 de ani de activitate si 30 de albume lansate la ECM Record.

Jan Garbarek a colaborat cu nume de marca precum Keith Jarret, David Darling, Manu Katché, Ralph Towner, Gary Peacock, Eberhard Weber, Miroslav Vitous, cu care a inregistrat peste 40 de albume.

Muzica lui Garbarek se situeaza undeva intre un jazz ambiental si muzica clasica, lucrarile si concertele fiind pline de pace si armonie.

 

 

 

Trilok Gurtu este un muzician de origina indiana, percutionist virtuoz si interesant. A scos peste 30 de albume, avand si multe colaborari cu nume mari ale muzicii, precum John McLaughlin, Neneh Cherry, Dave Holland, Annie Lennox etc.

Rainer Brüninghaus, pianist si compozitor de origine germana a activat in grupul Colours, gin 1988 evoluand impreuna cu Garbarek.

Yuri Daniel este un basist de origine braziliana, cu studii in Portugalia, la Jazz School of the Hot Club. A avut colaborar cu Rui Veloso, Dulce Pontes, Sérgio Godinho, José Mário Branco, Resistência, Amélia Muge, Paulo Moura, Cliff Korman, Rick Lathan si John Stubblefield.

In sala de concert accesul va fi permis de la orele 19:00, iar concertul va incepe la orele 20:00.

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:
Bilete Categoria I – 290 lei; Bilete Categoria II – 250 lei; Bilete Categoria III – 200 lei; Bilete Categoria IV – 140 lei; Bilete Categoria V – 95 lei.

Concert Jan Garbarek Group, Trilok Gurtu la Sala Palatului, 2013

2 Comments

  1. Roxana spune:

    Este de departe cel mai bun saxofonist pe care l-am ascultat live! Mi-ar fi facut placere sa iau parte la concertul sau insa se suprapune cu alte evenimente.

    • Davidkarl spune:

      Au venit cu toata orchestra, Am inteles ca a fost minuant concertul. .Chiar imi spunea o prietena ca nu se compara cu nimic. Ai fost?

Concert Jan Garbarek Group – Trilok Gurtu – Sala Palatului