Concert jazz Ana-Cristina Leonte, Ciprian Pop si Alex Man

Sambata 18 decembrie, la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill puteti petrece o seara cu totul speciala, cu ocazia concertului de jazz sustinut de catre trio-ul format din Ana-Cristina Leonte, Ciprian Pop si Alex Man.

Ana-Cristina Leonte (voce) este studenta in anul III, iar Ciprian Pop si Alex Man (chitara) sunt masteranzi la clasa de jazz (coord. prof. Mircea Tiberian) a Universitatii Nationale de Muzica, Bucuresti. Membrii trio-ului au inceput sa exploreze lumea jazz-ului de ceva vreme, aflandu-se in diverse circumstante muzicale, de la formule de duo sau trio pana la diferite formule de combo si chiar big band (Alex si Ciprian). In 2009, in formula extinsa cu pian si tobe au obtinut Premiul Radio Romania Muzical la Festivalul International de Jazz Studentesc (Targu-Mures) si ulterior au participat cu un recital la OpenAir Jazz Festival (Targu-Mures); la acelasi concurs Alex Man a obtinut premiul pentru Cel mai bun instrumentist.

Alex Man, cel mai experimentat dintre membri, a avut concerte in Scandinavia si Ungaria, a colaborat cu nume rezonante cum ar fi: Marius Popp, Maria Raducanu, Teodora Enache, Pedro Negrescu, Luiza Zan si Sorin Romanescu. Ciprian Pop este un chitarist apreciat si solicitat in peisajul jazz-ului romanesc, a sustinut numeroase concerte, colaborand deasemenea cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu si Mircea Tiberian. Pentru Ana-Cristina Leonte multe din colaborarile la activ sunt comune cu ale celorlalti doi membri (Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Berti Barbera si Nicu Patoi), cea mai recenta colaborare de referinta fiind proiectul Paul Celan, din noiembrie 2010, in tara, cu Maurice de Martin (tobe), Mircea Tiberian (pian), Chris Dahlgren (dublu bass), si in Viena, cu Mircea Tiberian, Chris Dahlgren, Albrecht Maurer (vioara) si Pierre Borel (saxofon alto).

Pretul biletelor la concertul de jazz este 20 lei, iar rezervari se pot face la telefon 0728.668.463.

Data: 18 decembrie, 20.30

Concert jazz Ana-Cristina Leonte, Ciprian Pop si Alex Man

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Comments are closed.

Concert jazz Ana-Cristina Leonte, Ciprian Pop si Alex Man