Find us on Google+ Concert Maria Gheorghiu 3D - concerte

Concert Maria Gheorghiu 3D

Concert Maria Gheorghiu în 3D:

Descantec de Dragoste de Dragobete

21 februarie, Aida Pub, ora 21:00

 

Ar fi putut sa urmeze calea muzicii clasice, dar a ales sa cânte folk. Maria de Mangop (sau Gheorghiu, dupa numele din buletin) îşi cunoaşte foarte bine misiunea: sa daruiasca din talentul ce i-a fost harazit.

 

„Pentru mine, muzica este modul suprem de a trai. A fost în mine înca înainte de a ma naşte – spune Maria. Provin dintr-o familie de muzicieni şi din partea mamei şi din partea tatalui, doar mama nu a cântat. Pentru ca-şi dorea foarte mult un copil care sa cânte, mama mea statea cât este ziua de lunga cu burta lipita de aparatul de radio, pentru a-mi induce mie dragostea pentru muzica. Şi uite ca a reuşit. In ziua de astazi, fac şi muzica, şi radio”.

Este un artist folk veritabil, si nu poate minti. Nu poate mima sentimentul, cânta doar live, ceea ce se va intâmpla si marti, pe 21 februarie. Maria Gheorghiu va veni la Clubul Aida cu un concert în 3 D: Descântec de Dragoste de Dragobete. Ora 21:00.
Pret bilet: 15 lei. Rezervari se pot face (mai ales ca locurile la masa sunt limitate) la numarul de telefon: 0726.318.463.

 

Printre aromele de narghilea, in meniul de la Aida Pub a aparut si o aroma… muzicala. In cafeneaua de pe Calea Victoriei, nr. 16-20, au loc o serie de concerte de bun gust, pentru clientii care se respecta.

Nebunul de Alb – Emeric Imre – a deschis seria serilor cu arome muzicale la Aida Pub. Emeric Imre a fost urmat indeaproape de Ducu Bertzi & Mihai Nenita, Ada Milea, Alina Manole şi Dragoş Chircu.

Comments are closed.

Concert Maria Gheorghiu 3D