Find us on Google+ Concert: Mark Knopfler - concerte

Concert: Mark Knopfler

Primul spectacol pe care Mark Knopfler, fondatorul si solistul trupei Dire Straits il va sustine la Bucuresti se va desfasura pe scena Salii Palatului. Artistul va concerta in fata a peste 4000 de spectatori pe 25 aprilie 2013 in cadrul turneului de promovare al albumului “Privateering“. Evenimentul a atras atentia iubitorilor muzicii rock, in general, si a fanilor Dire Straits si Mark Knopfler, in particular.

MK

In cei aproape 20 de ani petrecuti alaturi de Dire Straits el a devenit un simbol al rock-ului anilor ’70-’90. Piesele Money for Nothing”, “Walk of Life”, “So Far Away”, “Your Latest Trick si Brothers in Arms le-au adus succesul, albumele lor vandandu-se in peste 120 milioane de exemplare. Mark Knopfler este cu siguranta unul dintre reprezentatii de seama ai rock-ului britanic. Cariera sa solo numara nu mai putin de sapte albume de studio si colaborari cu artisti ca Bryan Ferry, Eric Clapton, Bob Dylan, Phil Lynott.

Concertul de la Sala Palatului va avea loc in cadrul turneului ce le va prezenta fanilor artistului cel mai recent material discografic al sau. “Privateering“ este primul album dublu al artistului si contine 20 de piese. Albumul a fost foarte bine primit de fani si critici ajungand pe locul 8 in topul britanic oficial.

 

Concert Mark Knopfler

Sala Palatului

 

Comments are closed.

Concert: Mark Knopfler