Find us on Google+ Concert Michael Bolton Bucuresti - concerte

Concert Michael Bolton Bucuresti

In acest an, multe nume sonore ale muzicii internationale,  au concertat si vor concerta in Bucuresti. Concert Michael Bolton va fi sustinut la Bucuresti, pentru a treia oara la Sala Palatului, in data de 16 mai 2013, ora 20:00, intr-un spectacol extraordinar ce se anunta a fi o calatorie muzicala pe ritmurile celor mai frumoase melodii de dragoste ale vremii.

Talentul artistului a spart barierele spatiului si timpului. Inca din anii 1980, artistul a reusit sa cucereasca inimile publicul din intreaga lume, cu piese precum “How Am I Suppose to Live Without You”, “A Love So Beautiful”, Said I Loved You… But I Lied”. sau “When a Man Loves a Woman”.

michael b

Desi este cunoscut si admirat ca si cantaret, Michael Bolton si-a dezvoltat si latura de compozitor, creand piese pentru nume importante ale muzicii mondiale, precum Lady Gaga, Kanye West, Barbara Streisand, Cher, Kenny G. sau Kenny Rogers. Biletele sunt disponibile in magazinele specilizate dar si la casele de bilete de la Sala Palatului, avand urmatoarele preturi: categoria Vip 1 : 780 ron; categoria Vip 2 : 585 ron; categoria 1 : 400 ron; categoria 2 : 330 ron; categoria 3 : 175 ron; categoria 4 : 125 ron; categoria 5 : 100 ron; categoria 6 : 80 ron.

 

Concert Michael Bolton Bucuresti

1 Comment

  1. Roxana spune:

    Mi-am procurat bilete inca din prima saptamana de la punerea in vanzare, ba chiar am beneficiat si de un discount de vreo 20%. Am mai ratat 2 ocazii sa-l vad pe M Bolton iar acum nici nu se va pune problema de inca un esec.

Concert Michael Bolton Bucuresti