Find us on Google+ Concert Mr Big - concerte

Concert Mr Big

Concert Mr. Big

Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute trupe americane din anii ’80, va concerta pentru prima data in Romania. Evenimentul va avea loc la Hard Rock Cafe, in data de 17 iunie, de la ora 22.00. Concertul Mr. Big la Bucuresti marcheaza aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

Formata la sfarsitul anilor ’80 in Los Angeles, California, de catre Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita unor piese precum “To Be With You” – ce a ocupat prima pozitie in topuri in 15 tari, “Wild world” sau “Shame”. Reunita in primavara anului 2008, Mr. Big a lansat primul album dupa zece ani de pauza, album a carui promovare a avut deja loc in Japonia, SUA si Filipine.

Cu aceasta ocazie, Paul Gilbert isi va revedea chitara Ibanez expusa in colectia de memorabilia, la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Biletele la concertul Mr. Big se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online.

Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 6261
E-mail: sales@hardrockcafe.ro

Data: 17 iunie, 22.00

Concert Mr. Big

Hard Rock Cafe
Sos. Kiseleff, Nr. 32

Comments are closed.

Concert Mr Big