Find us on Google+ Concert Led Apple - concerte

Concert Led Apple

Bilete pentru concert LED Apple

Biletele VIP sunt sold out

Dupa noi discutii cu managementul LED Apple, organizatorii au gasit o solutie pentru a oferi inca o sansa ca cei mai inflacarati fani ai formatiei sa ajunga cat mai aproape de idolii lor: configurarea in sala de spectacol a unei zone Golden Circle. Aceasta va fi situata chiar in fata scenei. Detinatorii de bilete Golden Circle vor primi gratuit afisul evenimentului, si vor viziona showul de la distanta redusa, din interiorul unui perimetru mai putin aglomerat.

Acces la sesiunea de autografe prin tragere la sorti

Prin tragere la sorti 10 dintre cumparatorii de bilete Golden Circle vor avea acces la sesiunea de autografe cu LED Apple. Pentru a lua parte la tombola fiecare cumparator este rugat sa trimita un mail cu subiectul „Golden Circle” pe adresa events@kompasevents.ro, in care sa includa numele, prenumele si seria biletului. Cei care nu urmeaza acesti pasi nu vor participa la extragerea care va avea loc dupa epuizare biletelor Golden Circle.

Biletele Golden Circle se vor gasi incepand de astazi, ora 12, pe Biletoo.ro si BLT.ro. Pretul de pre-sale, valabil intre 26 septembrie si 31 octombrie este de 100 lei. Dupa 1 noiembrie acesta va creste la 130 lei.

 

Posesorii biletelor VIP la Concert Red Apple, vor avea si ei acces in Golden Circle, fiind astfel rasplatiti pentru fidelitatea si devotamentul lor.

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid Romania, iar inimile adolescentilor din tara noastra bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vandut in 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile in numar restrans, au fost  cumparate, in totalitate, chiar in aceeasi zi in care au ajuns pe piata. Astfel, biletele VIP sunt in acest moment epuizate!

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge in premiera in Romania, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevarat fenomen in randul adolescentilor din tara de origine va concerta la Turbohalle, iar in deschidere scena va apartine trupei de street dance autohtone DSK.

concert-Led-apple

LED Apple face ravagii in randul tinerilor insetati de ritmuri fresh si dans, fiind cel mai cunoscut si iubit „boys band” din peisajul muzical coreean. Popularitatea formatiei depaseste insa cu mult  granitele Coreei, trecand chiar si dincolo de delimitarile geografice al continentului asiatic: formatia are un fan club oficial, chiar in Romania.

Concert Led Apple

Comments are closed.

Concert Led Apple