Find us on Google+ Concert Richard Marx la Bucuresti - concerte

Concert Richard Marx la Bucuresti

Richard Marx,unul dintre cei mai influenti artisti ai muzicii contemporane, va concerta in Romania pe 1 noiembrie 2010.

Richard Marx si-a inceput cariera inca de la varsta de cinci ani, iar debutul ca backing vocal a avut loc la 17 ani, alaturi de Lionel Richie. In aceasi perioada a inceput colaborarea si cu alti artisti consacrati, precum Madonna, Whitney Huston, Luther Vandross si Kenny Rogers.

Primul album semnat Richard Marx (1987) s-a vandut in aproape 4 milioane de exemplare doar in Statele Unite, oferind nu mai putin de 4 single-uri de top: “Don’t Mean Nothing”, “Should’ve Known Better”,  “Endless Summer Nights”, “Hold on to the Nights”. Richard Marx a fost primul tanar artist inclus in playlistul a 117 statii de radio nationale, in doar o saptamana de la data lansarii.

Richard Marx si-a continuat cariera cu alte 8 albume de studio si 4 albume live vandute in peste 30 de milioane de copii in intreaga lume si o lista impresionanta de hit-uri rock si balade. La Bucuresti, publicul se va bucura de piesele cunoscute “Right Here Waiting”, “Now and Forever”, “Hazard” sau “Too Late To Say Goodbye”.

Concertul Richard Marx la Bucuresti face parte din turneul european de promovare a celui mai recent material discografic, “Emotional Remains”, lansat in septembrie 2009.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi 90, 120, 160, 200 si 250 de lei.

Data: 1 noiembrie, 20.00

Concert Richard Marx la Bucuresti

Sala Palatului
Str. Ion Campineanu, nr. 28

Comments are closed.

Concert Richard Marx la Bucuresti