Find us on Google+ Concert Roger Waters - Pink Floyd - concerte

Concert Roger Waters – Pink Floyd

Concert Roger Waters – Pink Floyd

Spectacolul The Wall este inspirat de cel de-al unsprezecelea album al trupei Pink Floyd si este considerat o adevarata capodopera. Show-ul reprezinta o combinatie de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, reunite toate sub forma celebrului zid.

Miercuri, 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti va avea loc concertul-eveniment: The Wall, sustinut de Roger Waters, basistul trupei britanice Pink Floyd.

the-wall-colaj

Primul turneu “The Wall” a inceput pe 15 septembrie 2010 si a cuprins Australia si tari din America de Nord, America de Sud si Europa. De asemenea, cu ocazia acestui turneu s-au interpretat pentru prima integral, in ultimii douazeci de ani, piesele de pe albumul “The Wall”, de catre unul dintre membrii Pink Floyd, ultima intepretare fiind tot a lui Roger Waters, la Berlin, in 21 iulie 1990. Turneul a devenit in scurt timp unul dintre cele mai de succes din istorie, cu un total de 192 de concerte si peste 3,3 milioane de spectatori. Cea de-a doua serie de concerte in Europa cuprinde 18 locatii in aer liber.

Roger Waters este unul dintre fondatorii legendarei trupe Pink Floyd. Grupul britanic a reusit in 30 de ani de cariera sa isi creeze o baza de fani extrem de mare cu ajutorul stilului progresive rock unic. Trupa britanica a vandut peste 250 de milioane de albume la nivel mondial care au devenit adevarate puncte de reper in istoria rockului mondial.

Biletele se pot achizitiona online si in magazinele specializate. Costul unui bilet difera in fuctie de pozitia fata de scena.

 

Concert Roger Waters (Pink Floyd)

Piata Constitutiei

28 august 2013

1 Comment

  1. Cazare Sibiu spune:

    Astept cu nerabdare concertul. Pink Floyd este trupa mea de suflet.

Concert Roger Waters – Pink Floyd