Concert Smokin’ Joe Kubek si Bnois King

Pe 11 aprilie 2011, in clubul Jukebox din Bucuresti va avea loc super concertul Smokin’ Joe Kubek si Bnois King. Smokin’ Joe Kubek este unul din acei oameni facut sa cante la chitara, cu o tehnica si o virtuozitate care il fac pur si simplu sa puna pe jar orice scena. A cantat impreuna cu Stevie Ray Vaughan si cu cei trei Kings – B.B., Albert si Freddie. A fost foarte aproape de a pleca in turneu cu Freddie King, inainte de disparitia acestuia.

Cariera lui Kubek nu a luat insa cu adevarat avant pana ce nu a inceput sa cante impreuna cu chitaristul de jazz Bnois King, acum 10 ani. Kubek, cu arsenalul sau uluitor de instrumente, efecte speciale si tehnica, ofera un spectacol muzical intens, temperat de acompaniamentul remarcabil al lui Bnois King, care ofera un sound de chitara cu influente de jazz. Kubek, cu background-ul lui de blues/rock Texan, a gasit in chitara cu influente de jazz a lui Bnois King o finete si un sunet de corzi care s-a dovedit a fi un complement perfect pentru tehnica sa. Imbinarea celor doua stiluri s-a dovedit a fi fara cusur.

Concertul Smokin’ Joe Kubek si Bnois King face parte din seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods, ce isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului.

Pret bilet: 90 lei

Data: 11 aprilie, 20.00

Concert Smokin’ Joe Kubek si Bnois King

Clubul Jukebox
Str. Turturelelor, nr. 11

Comments are closed.

Concert Smokin’ Joe Kubek si Bnois King