Find us on Google+ Concert Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ set - concerte

Concert Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ set

Joi, 25 noiembrie, in club Control sunteti asteptati la o seara speciala de muzica, cu Sophisticated Lemons live si Noblesse Oblige DJ set.

La numai doua luni dupa concertul de debut, Sophisticated Lemons a castigat premiul publicului la concursul byron Rock Your Highschool. Primul lor single, On My Own, a debutat pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla, stabilind un succes-record in istoricul emisiunii. Trupa a terminat de curand prima sesiune de inregistrari in studio si membrii promit un debut discografic incitant, cel putin pentru varsta lor (18ani) si pentru scena muzicala locala.
Componenta Sophisticated Lemons: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass), Andrei Spike Popa (tobe).

Duo-ul Noblesse Oblige s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (acrtita/cantareata/compozitoare). Albumul lor de debut intitulat “Privilege Entails Responsibility” este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single Bitch and Daddy (Don’t touch me there) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie. Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza “In Exile” (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica internationale si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia.
Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite locatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor festivaluri si a altor locatii faimoase. Concerteaza in turnee alaturi de The Dresden Dolls, IAMX, Lydia Lunch si multi altii.

Intrarea este libera

Data: 25 noiembrie, 21.00

Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ set

Club Control
Str. Academiei, nr. 19

Comments are closed.

Concert Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ set