Find us on Google+ Concertele U2 360 - amanate - diverse

Concertele U2 360 – amanate

Concertele trupei irlandeze U2 din turneul mondial au fost deocamdata amanate, dupa accidentul suferit de solistul trupei, Bono.

Bono s-a ranit la spate in timpul unor repetitii pentru turneul mondial U2 “360“. Bono a fost operat de urgenta intr-o clinica specializata din Munchen, aflandu-se in continuare sub supravegherea medicilor. Artistul se va intoarce in Irlanda pentru perioada de recuperare.

Managerul trupei U2, Paul McGuiness declara: “Ne pare rau pentru toate neplacerile provocate fanilor si sustinatorilor. Incercam sa planificam noile concerte cat de curand posibil. Noutatile le puteti urmari pe site-ul oficial www.u2.com“.

Primul concert din cea de-a doua parte a turneului mondial U2 urma sa aiba loc pe 3 iunie, la Salt Lake City. La jumatatea lunii august cei de la U2 erau asteptati in Europa pentru o serie de concerte in Germania, Turcia, Grecia, Rusia, Elvetia, Franta, Belgia, Spania, Danemarka, Finlanda, Italia si Portugalia.

Componenta trupei U2: Bono (voce, chitara), The Edge (chitara, claviaturi, voce), Adam Clayton (chitara bass), Larry Mullen Jr. (baterie, percutii). Cei patru sunt impreuna din 1976, U2 fiind una dintre cele mai apreciate formatii din lume. In 2009, trupa s-a aflat pe primul loc in topul artistilor cu cele mai mari incasari din lume.

Concertele U2 “360” amanate

Comments are closed.

Concertele U2 360 – amanate