Find us on Google+ Coordonatele Succesului in Comunicare - lansari

Coordonatele Succesului in Comunicare

PRIME Romania va asteapta la evenimentul de lansare a revistei PR Forward, numarul 10. Evenimentul, ce va marca o editie aniversara, va avea loc pe 29 martie, ora 18.00, la Dialogue Social Bar (Bulevardul Hristo Botev, nr.1) si va invita intr-o calatorie inedita in care sa descoperiti pas cu pas care sunt coordonatele unei cariere de succes in domeniul Comunicarii.

Pe parcursul numerelor anterioare, revista i-a purtat pe cititorii sai prin culisele povestilor din agentii, iar noul număr va invita sa descoperiti Coordonatele succesului in Comunicare ale unor oameni care si-au croit un drum in acest domeniu si care au reusit, prin devotament si pasiune, sa creeze lucruri extraordinare. Pe harta unor domenii diversificate, de la blogging la vlogging, de la PR la Publicitate, veti afla secretele calatoriei catre culmile succesului invitatilor nostri in cariera lor.

Numarul 10 inspira decizii, riscuri asumate, aventura, directii, iar pe toate acestea le veți putea afla de la persoanele intervievate in revista, care vor fi prezente la evenimentul de lansare: Alexia Udriste – Olteanu va va povesti mai multe despre freelancing si munca din spatele ilustratiilor sale. Secretele industriei muzicale romanesti si curiozitati despre cum este sa faci PR pentru unii dintre cei mai cunoscuti artisti autohtoni vor fi impartasite de Vlad Parvulescu. Cu ritmuri de festival si multe proiecte culturale, Ana Maria Onisei vine la eveniment cu multe insighturi din PR-ul Cultural, din culisele Festivalului International George Enescu. Nu renuntam nici la spatiul online-ului, iar cele mai bune tactici despre content de calitate le veti afla de la Vlad Tausance si de la Marian Ionescu aka Mariciu.

Editia aniversara aduce o rubrica noua, si anume: #InstaTalkUnfiltered, care o are in centru pe Sinziana Iacob. Nu am renuntat nici la ADd Portrait, unde Sandra Bold ne-a acordat foarte multe sfaturi despre o cariera in Publicitate. Revista va fi disponibila in online incepand cu data de 29 martie, pe http://prfwd.primeromania.ro/.

Cum participi?
Pentru inscrieri, va asteptam cu un mail la prfwd@primeromania.ro, pana pe 28 martie, ora 23:59, cu numele si numarul de telefon. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.
Va asteptam joi , 29 martie, incepand cu ora 18:00, la Dialogue Social Bar (Bulevardul Hristo Botev nr. 1), cu multe surprize pregatite de partenerii nostri.

PR Forward este sustinuta de partenerii: Dialogue Social Bar, The Color Run, TipoMedia, Tawil Group, Books Express, Giftone, CDIEM Accessories, Fly Garden, Liliac Wines, Printescu, ANSWEAR, Party Center, Cutia Zâmbetelor, Maison des Crepes si de partenerii media: IQads, Smark, The Institute, IQool, PR Wave, CTRL-D, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U.

Comments are closed.

Coordonatele Succesului in Comunicare