Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Craciun, pe 15 decembrie 2013, la Ateneul Roman

Corul National de Camera MADRIGAL readuce frumusetea colindelor, pe scena Ateneului Roman, in cadrul concertului extraordinar de Craciun, programat pe 15 decembrie. Evenimentul se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

Corul National de Camera “MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.

Spectacolul incepe la ora 20.00

 

Pentru evenimentul din 15 decembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei

Categoria 1 – 150 lei

Madrigal-Craciun-2013

Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor.

 

1 Comment

  1. marmura spune:

    Sper sa mai gasesc bilete!

Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Craciun, pe 15 decembrie 2013, la Ateneul Roman