Find us on Google+ Costume de baie 2010 de la LadyShop.ro - cosmetice, moda

Costume de baie 2010 de la LadyShop.ro

Ladyshop.ro este un magazin de lenjerie intima , unde puteti gasi o varietate interesanta de produse de calitate, cum ar fi: sutiene, slipi, corsete, portjartiere sau ciorapi, de branduri diferite, la preturi de importatori directi.
Si produsele specifice anotimpului cald si-au gasit loc in cadrul magazinului online. LadyShop.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu numeroase modele de costume de baie, realizate de producatori de renume, precum Meriell si Verano.

Sevensins
Costumele de baie 2010 au un design clasic, cu o unda de extravaganta, pentru femeile ce apreciaza originalitatea, stilul si eleganta.
Culorile alese pentru produse sunt in conformitate cu ultimele tendinte ale modei 2010, iar materialele sunt de inalta calitate. Nu uitati ca in 2010 se poarta costume de baie cu aspect dezordonat, in culori vii si puternic accesorizate. Alegeti costume de baie cu printuri grafice sau animalice, cu decupaje si asimetrii, cu decolteuri adanci sau pe un umar.
Alaturi de costumele de baie, din bagajul pentru mare nu trebuie sa va lipseasca cremele cu factor de protectie solara, pentru protejarea pielii impotriva razelor nocive ale soarelui care pot determina, printre altele, arsuri si imbatranire prematura a pielii.
LadyShop va recomanda sa alegeti linia completa de protectie solara Gerovital Plant Sun cu beta-caroten si ulei de masline. Pe langa dubla fotoprotectie (atat UVA, cat si UVB), produsele iti asigura si hidratarea, emolierea si nutrirea tegumentelor.
Produsele sunt disponibile sub forma de creme, uleiuri, emulsii, lotiuni, satisfac nevoile tuturor tipurilor de piele, au factori de protectie diferiti (pentru protectie scazuta, medie sau ridicata) si destinatii diferite (in timpul expunerii la soare, dupa expunerea la soare). Formularile sunt usoare, nelipicioase, pe baza de ingredienti naturali (beta-caroten, ulei de masline, unt de cacao).


Nu uitati sa profitati de discounturile pentru abonarea la newsletter iar pentru comenzi mai mari de 200 lei, LadyShop nu percepe taxe de transport.
Pregatirile pentru mare vor decurge mult mai usor cu LadyShop – primiti calitate, la preturi imbatabile, si veti fi in pas cu moda anului 2010 pentru costumele de baie.

Costume de baie 2010

www.ladyshop.ro

Comments are closed.

Costume de baie 2010 de la LadyShop.ro