Find us on Google+ Covenant in Club Control - concerte, concerte

Covenant in Club Control

Pe 8 aprilie, in Club Control va asteapta o noapte cu bpm maxim si rafinament futurepop, alaturi de trupa suedeza Covenant.

Covenant (futurepop/synthpop/electronic dance music) va va induce o stare de euforie sonora, debutand cu imnuri electro de inspiratie nordica si mergand pana la ritmuri contagioase, desprinse din ritualuri atemporale.

Inceputa acum mai bine de 20 ani ca un proiect al unor tineri entuziasti, formatia Covenant s-a afirmat rapid, hiturile lor aflandu-se astazi in playlisturile a numeroase cluburi si posturi de radio. Au la activ 8 albume, iar in acest moment pregatesc lansarea unui nou material, “Modern Ruin”.

Covenant sunt pionierii futurepop-ului, un gen musical care se regaseste la confluenta dintre Depeche Mode si Kraftwerk. Artistii suedezi promit o calitate impecabila a sunetului si o prezenta scenica fina si eleganta. De-a lungul timpului au impartit scena si au colaborat cu nume precum Rammstein, VNV Nation, Project Pitchfork, Das Ich, And One. Componenta trupei Covenant: Joakim Montelius, Daniel Myer si Eskil Simonsson.

Biletele costa 30 ron si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, online pe www.myticket.ro si direct la locatie.

Data: 8 aprilie, 21.00

Concert Covenant

Club Control
Str. Academiei, nr. 19

Comments are closed.

Covenant in Club Control