“Crima la Howard Johnson” – Teatrul Rosu

Regia Emanuel Parvu. Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer. Dupa Ron Clark si Sam Bobrick.

12 Ianuarie, ora 20 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31 ‘Crimă la Howard Johnson’ – o comedie ‘criminal de bună’.

Pe Marius Gilea l-ati mai vazut jucand rolul unui “Sot de vanzare”, in spectacolul pe care el insusi l-a regizat. Ca si comedia “Sot de vanzare”, si spectacolul “Crima la Howard Johnson” trateaza problema unui trio conjugal, insa situatia difera din punct de vedere al celui ‘incornorat’. De data aceasta, sotul este cel inselat si, mai mult decat atat, i se pregateste si o surpriza de proportii intr-o camera de hotel.

“Crimă la Howard Johnson” – o comedie ‘criminal de bună’. Distribuţia: Marius Gîlea, Alexandra Ioniţă, Conrad Mericoffer. După Ron Clark şi Sam Bobrick.

Arlene (Alexandra Ioniţă) este mai tânăra şi atrăgătoarea soţie a lui Paul Miller (Marius Gîlea), un invidid anost, liniar, corect, limitat şi insipid, dar iremediabil şi orbeşte îndrăgostit de consoarta sa.

Fire zburdalnică, pătimaşă și…plictisită, Arlene îl cucereşte pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei şi devin amanţi. Îmbătaţi de amorul interzis, cei doi încep să îşi dorească libertate deplină şi plănuiesc sa îl elimine pe Paul.

Cum aleg să facă acest lucru? Îl convoacă într-o cameră de hotel cu intenţii criminale. Însă planul lor eşuează, situaţia scapă de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atât în postura de victimă, cât şi în cea de criminal. 

Totul culminează cu momentul în care amantul şi soţul află de existenţa unui al treilea bărbat în viaţa femeii pe care o iubesc.
Preţ bilet: 25 lei. 

Accesul în Music Club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 18.45. Informaţii şi rezervări: 0723196376.

Descriere:

Arlene (Alexandra Ionita) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa.

Fire zburdalnica si patimasa, Arlene il cucereste pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei si devin amanti. Imbatati de amorul interzis, cei doi incep sa isi doreasca libertate de exprimare si de aceea planuiesc sa il elimine pe Paul. Cum aleg sa faca acest lucru? Il convoaca intr-o camera de hotel cu intentii criminale. Acolo, insa, planul lor esueaza, situatia scapa de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atat in postura de victima, cat si in cea de criminal. Totul culmineaza cu momentul in care amantul si sotul afla de existenta unui al treilea barbat in viata femeii pe care o iubesc.

 

Destul cu detaliile, va asteptam sa va convingeti singuri de comicul si incredibilul situatiei. Cum se termina povestea celor 3? Aflam raspunsul impreuna duminica, ora 20.00, in Music Club.

Emanuel Parvu despre spectacolul regizat: “Comic… Hilar… Construit pentru public… Rigoare actoriceasca, teatru de dorit. Las publicul sa-si spuna parerea”.

 

Comments are closed.

“Crima la Howard Johnson” – Teatrul Rosu