Find us on Google+ Cuba Libre Party la Marttinez Beach - petreceri

Cuba Libre Party la Marttinez Beach

Sambata, 6 iulie, incepand cu ora 23:00 Marttinez Beach din Mamaia Nord gazduieste Cuba Libre Party. Se va dansa cu pasiune pe ritmuri cubaneze si se va trai atmosfera serilor din Cuba cu savoarea aromelor de CUBA LIBRE. Concertul serii va fi sustinut de Biu Marquetti.

 

Lansat in luna iunie, Marttinez Beach este un lounge cu plaja, un hot spot al distractiei in acesta vara.

cuba-libre-party

 

Marttinez Beach iti propune sa uiti de grijile cotidiene si sa te  relaxazi si distrezi intr-un loc special ale carui ingrediente sunt: plaja amenajata, lounge cu bucatarie proprie, retete speciale de cocktailuri, muzica 24 din 24 oferita de propriul DJ, servicii oferite de un personal experimentat atat direct pe plaja cat si in lounge, si, nu in ultimul rand, multe petreceri intr-o atmosfera chill out.

 

Daca doresti sa savurezi un cocktail direct pe plaja poti comanda prin serviciul fast order pe care il accesezi din aplicatia Marttinez si vei fi servit imediat, fara sa te ridici de pe sezlong.

 

Petrecerea tine pana la rasarit la Marttinez Beach, cand poti avea surpriza sa savurezi un moment de saxofon live la pachet cu spectacolul oferit de soarele care rasare maiestuos din mare.

 

Pregateste-te pentru nisipul incins, muzica buna si petreceri in Mamaia Nord!

 

Comments are closed.

Cuba Libre Party la Marttinez Beach