Cum aplicam neotantra

Masajul neotantric este unul dintre masajele erotice in mare voga. E cunoscut si sub denumirea de sex tantric insa nu are nimic de a face cu sexul obisnuit, avand ca scop orgasmul energetic si nu are ca scop erectia. La fel ca in masajul thailandez, se lucreaza energetic. In sanscrita, tantra inseamna a avea energie astfel incat putem denumi aceasta tehnica ca fiind un masaj energetic.

Daca vreti sa faceti acest masaj erotic in cuplu dar nu aveti suficiente cunostinte legate de tantra, iata cativa dintre pasi. Acestia pot fi completati cu altii, precum masajul thailandez cu tenta erotica, masajul ayurvedic, masajul balinez etc.

In primul rand, trebuie sa stati dezbracati, nu neaparat complet, unul asupra celuilalt. Cel care primeste masajul trebuie sa ocupe pozitia de jos. Mai intai se face un exercitiu de respiratie astfel incat trebuie sa aveti gurile apropiate, ca si cum v-ati pregati sa va sarutati. Atunci cand unul expira, celalalt trebuie sa inspire, ca si cum ar prelua suflul celuilalt.

neotantra

Cel care ofera masajul se poate folosi pentru inceput de o pana cu care sa stimuleze organismul celuilalt fara a se orienta neaparat pe organele genitale. In tantra, intregul organism este privit ca un organ sexual puternic. Puteti aplica apoi cateva tehnici de yoga sau dansul Shakti. Acesta din urma consta in punerea muzicii si miscarea pe trupul celuilalt in functie de starea pe care v-o dau melodiile si nu in ritmul lor.

Se poate trece apoi pe masarea organelor genitale insa nu pentru a stimula orgasmul astfel incat e nevoie sa stiti cand sa va opriti. Trebuie sa va aplecati atentia si asupra celorlalte zone erogene cum ar fi urechiile. Aceste se pot masa incet cu degetul mare sau cu buzele. Suflati incet pentru a stimula simturile. Va puteti juca si cu fructe care au o conotatie erotica, de exemplu cu o capsuna. Folositi-va unghiile sau parul pentru a amplifica senzatiile. Alternati toate aceste metode in functie de ce simtiti pentru a putea prelungi momentul.

Comments are closed.

Cum aplicam neotantra