Find us on Google+ Cum iubeste cealalta jumatate - teatre

Cum iubeste cealalta jumatate

Teatrul Mic da anii-napoi si reactualizeaza spectaculos un succes de casa, Pluralul englezesc. In ambianta creata de Maria Miu, acelasi tandem regizor (Sanda Manu) – autor (Alan Ayckbourn) arata in simultaneitate Cum iubeste cealalta jumatate. Se poate astfel constata daca a love affaire este la fel in Romania ca-n Anglia !
Aceasta comedie-oglinda, in care spectatorii de pe toate meridianele se recunosc, starneste mai tot timpul hazul, exprimat de la zambetul ingaduitor, pana la hohotul de ras, rasplatind inteligenta poantelor.

Claudiu Istodor si Adriana Schiopu, Rodica Negrea si Vitalie Bantas, Oana Ioachim si Ovidiu Niculescu devin un candid incornorat si o eleganta consoarta adulterina, o nevasta timida cu barbat avansat, o neglijenta sotie ignorata plus un coleric sot amant fierbinte..
Umorul britanic versus universalul qui-pro-quo.

Piesa “Cum iubeste cealalta jumatate” poate fi urmarita pe scena Teatrului Mic in data de 30 Ianuarie 2014, ora 19:00.

Teatrul Mic

Adresa: Str. Constantin Mille, nr. 16
Telefon: 021.314.70.81

Cum-iubeste-cealalta-jumatate

1 Comment

  1. un spectator spune:

    Am vazut ieri aceasta piesa. De fapt jumatate din ea, asteptand cu sufletul la gura pauza pentru a putea abandona un spectacol facil, lipsit de finetea si subtilitatea atat de necesare unui umor de buna calitate. Marturisesc ca am fost insotit tot timpul de sentimentul ca vizionez una dintre emisiunile televizate de divertisment peste care simti nevoia sa treci repede, simtindu-te jenat ca ai dat peste ele, chiar si din greseala. Dupa parerea mea, prestatia actorilor nu poate fi evaluata in mod obiectiv, partitura absolut neconvingatoare actionand, aproape cu agresivitate, impotriva lor. Fireste, aplauzele furtunoase si rasetele in cascada ale publicului de ieri seara sunt inca o dovada ca gusturile sunt nespus de diferite.

Cum iubeste cealalta jumatate