Find us on Google+ Cum reușește un brand românesc să se mențină în topul preferințelor în materie de articole vestimentare - povestea DyFashion - moda

Cum reușește un brand românesc să se mențină în topul preferințelor în materie de articole vestimentare – povestea DyFashion

În zilele noastre avem o atât de mare deschidere către piețele din străinătate, încât pare că încet și sigur ajungem să ne pierdem în tot ce este din import.

Într-o astfel de lume, un brand românesc pe nișă vestimentară am putea crede că pierde teren în favoarea hainelor poate mai ieftine, dar de import.

Nu se poate spune același lucru despre DyFashion.

Devenit un popular magazin de articole vestimentare, se poate mândri cu vaste colecții. DyFashion a mizat pe interesul feminin de a se îmbrăca mereu la modă, cu maximă atenție la detalii și trenduri și a avut astfel o șansă în plus de a câștiga simpatia unui public larg. Continuă să facă asta, demonstrând că este la fel de greu să te menții în top, odată ce ai ajuns acolo. Concret, are de oferit peste 1000 de modele de rochii. La asta se adaugă multiple alte articole vestimentare.

De ce DyFashion

Desigur că piață este ofertantă la ora actuală. Dar ce face ca acest brand să fie apreciat se referă la o experiență complexă pe care o oferă publicului feminin. Așa se face că o dată ce descoperi pagina oficială a acestui magazin online, www.dyfashion.ro, distingi că ai parte de calitate, diversitate și totul la un preț excelent.

Poate că o altă explicație este și faptul că se definește ca fiind un brand românesc. Produsele lor sunt realizate în fabrici din România, deci pe undeva este și aprecierea pentru ceea ce producem la nivel de piață internă. Începând cu 2012, ceea ce au avut de oferit a început să prindă la public, fapt ce a încurajat evoluția. Iată că ani mai târziu se poate spune că se observă totalmente gustul pentru produse românești, bine făcute și atent croite.

Mai mult decât atât, cu un început timid și doar câteva modele disponibile, la ora actuală DyFashion se poate mândri cu o varietate mulțumitoare privind modelele de haine. Rochiile sunt printre cele mai căutate, caz în care o mie de opțiuni înseamnă deja mai mult decât răsfăț. Însă și alte piese vestimentare sunt o dovadă a aceleiași diversități. Este vorba de pantaloni, cămăși, bluze, de încălțăminte, genți și o sumedenie de tipologii de articole ce întregesc orice ținută.

O colecție nouă în fiecare zi de vineri. Iată ce strategie interesantă le-a menținut pe reprezentantele feminine mereu interesate de noutăți. Ca și când cineva se gândește la gusturile lor, la faptul că își doresc mereu să iasă în evidență, să aibă ceva nou și să poate face noi combinații vestimentare. Iată că au și șansa, mai ușor ca oricând și oriunde. Ca și când li se conturează un univers special dedicat lor, ca și când aici este locul la care visau.

Cât despre prețuri, este notabil și faptul că termenul de accesibil este pe deplin înțeles aici. Pe măsura calității, pe măsura stilurilor deosebite fie de rochii, fie de alte haine, prețurile își merită cotația. Întregind așadar o ecuație în care o femeie deduce că poate cumpăra la prețuri mulțumitoare o sumedenie de haine, mereu în trend, care mai de care mai spectaculoase și pentru orice pretenție, este greu de refuzat o sesiune de shopping aici.

Ce trebuie să știi când cumperi de la DyFashion

Nu numai că ți se promite calitate și satisfacția de a găsi în același loc găzduite o sumedenie de articole de îmbrăcăminte, însă există și anumite aspecte ce favorizează experiența ta aici. Spre exemplu, poți avea parte de transport gratuit în unele cazuri, poți face retur gratuit în termen de 30 de zile, dacă livrarea nu mai este ceea ce îți doreai inițial. Sunt produse atent lucrate și verificate până când ajung în posesia celor interesate. Însă, chiar și când preferințele se schimbă de pe o zi pe alta, poți primi banii înapoi în doar 5 zile.

Consultanță la pachet, transparență în tot ceea ce fac, ce oferă și o satisfacție enormă de a găsi un aliat atât de generos reprezintă partea succintă ce descrie shoppingul la DyFashion.

Scurtă concluzie

Este mai mult decât satisfăcător să reușim să menținem și o piață internă a acestei nișe. DyFashion stă ca drept dovadă a faptului că știm să apreciem un brand românesc și facem asta cu continuitate.

Comments are closed.

Cum reușește un brand românesc să se mențină în topul preferințelor în materie de articole vestimentare – povestea DyFashion