Cum sa alegi un telefon

In ziua de azi, putine lucruri sunt utile precum un telefon, care sa ofere multe functii cat mai folositoare.

Inainte sa cumperi un telefon nou trebuie sa te gandesti la cateva lucruri. Cele mai bune sisteme de operare sunt iOS, Android si Windows Phone. Intai trebuie sa te gandesti la ce o sa folosesti telefonul si apoi sa vezi ofertele disponibile in functie de specificatiile tehnice, design si informatiile care le poti afla din review-uri. Aceasta etapa este cea mai importanta si nu trebuie trecuta cu vederea. Astfel, risti ca telefonul cumparat sa nu se ridice la nivelul asteptarilor.

smartphone

Bugetul alocat telefonului este un detaliu important, din timp trebuie gandit acest detaliu. Nu e neaparat sa vrei modelul x si doar atat. Poti sa gasesti alte modele cu caracteristici asemanatoare la un pret mai bun. Daca o sa folosesti destul de des telefonul si este mai mereu cu tine trebuie sa te gandesti la detalii: greutate/dimensiune/display/autonomie baterie.

Specificatiile tehnice sunt si ele importante. Camera foto, memoria, suport slot, versiunea android, autonomia baterie sunt criteriile care fac diferenta de calitate. Memoria trebuie sa fie destul de mare, fiecare cu preferintele sale, putand stoca filme, muzica si poze.

Capacitatea bateriei este foarte importanta, durata mare fiind foarte utila pentru oricine. O versiune android peste 4.1.2 este buna, putand rula o sumedenie de jocuri atractive precum si unele aplicatii extrem de utile. O camera cu un numar cat mai mare de pixeli este necesara pentru realizarea fotografiilor de o calitate superioara, blitzul fiind si el foarte benefic.
Cateva sfaturi foarte-foarte utile:
– achizitioneaza-ti telefonul in zile de reducere, zile precum Black Friday (ultima zi de vineri a lunii Noiembrie). Astfel beneficiezi de reduceri de pret, uneori economisind si 50%
– informeaza-te inainte sa-ti cumperi telefonul dorit. O cautare pe google este foarte benefica, gasesti detalii noi, detalii care te-ar putea face sa alegi alt telefon.

Comments are closed.

Cum sa alegi un telefon